Dobry rpg

Forum Gry RPG
Odpowiedz
25.10.2015 20:07
1
odpowiedz
zanonimizowany1128775
1
Junior

Dobry rpg

Witam, szukam ciekawego rpg przy którym naprawdę będę mógł spędzić trochę czasu i nie znudzi mi się szybko. Komp jest do wszystkiego. Tylko proszę nie piszcie o tych gunwach typu srajrim bo to nie powinno zaliczać się do rpg bo jest zbyt nudne i nie wiem czym ludzie się tak zachwycają. Grałem w podstawowe klasyki: baldursy, fallouty, gothic, wieśki, risen, morrowind, sacred, diablo (tu juz bardziej hack n slash ale takie też mogą być), planescape, icewind, lionheart, vampire, neverwinter, soulsy i dragon Age. Proszę dajcie coś bo się nudzę ;).

25.10.2015 20:11
saito123
2
odpowiedz
saito123
72
Sam Fisher

Zacznijmy od tego, że "Srajrim" to najlepszy RPG jaki jest. No przynajmniej dla mnie.

A co do gier:
https://www.gry-online.pl/gry/pc/

[6] - Dobra już nie dissuj tej gry bo mi niedobrze się robi :-/

25.10.2015 20:12
CyberTron
3
odpowiedz
CyberTron
111
Imperator Wersalka

Skyrim to nie RPG ale Diablo już może być?

Aż nie chce mi się z Tobą gadać.

25.10.2015 20:15
Szyszkłak
4
odpowiedz
Szyszkłak
225
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

Wiedźminy
Pillars of Eternity
Divine Divinity/Beyond Divinity/Divinity/Divinity Original Sin
Arcanum
NWN2

25.10.2015 20:17
5
odpowiedz
zanonimizowany1128775
1
Junior

Napisałem że diablo to hack n slash. Dobrze niech każdy gra w co lubi ale jak widzę pierwszą lepszą topke i na 1 miejscu skyrima to płakać mi się chce. Te same lokacje ci sami przeciwnicy. Wchodzę do 1 lepszego dungeonu o ile można to tak nazwać i widzę truposze, czasami znajdzie się jakaś ściana z krzykiem czy jak to się tam nazywało i na końcu skrzynka z itemami.

25.10.2015 20:52
6
odpowiedz
Mhlze-el_NPC
88
Senator

Od siebie polecam oba Drakensangi, choć część druga jest znacznie lepsza. Oprócz tego rewelacyjne ARX Fatalis, świetne Divinity II (najlepiej wersja The Dragon Knight Saga), Summoner, Legend of Grimrock, Lords of Xulima.

06.11.2015 15:05
7
odpowiedz
Estimo
14
Centurion

Cała seria Dragon age

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl