Dobre gry z lat 2010-2019...?
Jakie gry z tych lat możecie mi polecić , interesują mnie gry głównie AAA na PC...jeśli są dobre to nie muszą być AAA...
I żeby chodziły na tym sprzecie w 60 fps :
-GTX 1660Ti
-AMD Ryzen 7 3750H
-16 GB RAM
Na tym komputerze zagrasz we wszystkie gry, które dotychczas wyszły, większość powinna działać na maksymalnych ustawieniach w 60 fps. Jedynie procesor może czasem trochę spowalniać, ale głównie dotyczy to gier strategicznych np. z serii total war. Z nowszych gier mogę polecić assassin's creed origins, naprawdę dobra gra.
Gry z serii assassin akurat lubię i tą mam zamiar kupić...narazie mam zamiar zagrać w unity bo było za darmo do odebrania...
Fallout New Vegas to pierwsze co przychodzi mi na myśl
https://www.gry-online.pl/gry/szukaj/
masz, wybierasz sobie wiek, gatunek i przeglądasz wymagania sprzętowe
powodzenia
Średnio to widzę...nie wiem czy to dla mnie te 2 pierwsze może spróbuje...
A bo ja wiem....
W Dying Lighta też przegrałem sporo i nie powiedziałbym, że to horror. Jest w nim na pewno więcej akcji niż horroru. Fabuła miałka a dublaż nie pomaga więc to bardziej takie radosne skakanie po dachach i wyżynanie zombiaków niż strach.
Po prostu nie lubię jak coś wyskakuje z zaskoczenie i drze ryja...zombie może aż taki złe nie będzie...
Horrorów nie lubię...
Mam za słabe nerwy na horrory...chyba ze chcecie mnie zabić...
Możecie tez jakieś multiplayer napisać...i jakieś dobre free-to-play...
No to pyk dwa w jednym: Apex Legends
Ponad 400 godzin i nie mam pojęcia kiedy przejdzie mi uzależnienie.
Jak laptop przyjdzie to Apex Legends mam zamiar pierwszego pobrać...
A Fortnite...? jeszcze nie grałem w tą grę...
Edit. Źle se kliklem odpowiedz...
Nie wiem. Sam nie grałem i raczej prędko się to nie zmieni.
Nie nie nie, ja do samej gry nic nie mam. Hejt jest bo jest, gra duża, popularna to i więcej krzykaczy się znajdzie.
Po prostu nie ciągnie mnie do Fortnite, podobnie zresztą do PUBG'a. Apex mi się akurat spodobał bo jest FPP (coś czego w Fortnite nie ma) i nie jest taki sztywny jak PUBG.
Asassin creed unity nie polecam
Walka tam spaprana jest
Walka na miecze z więcej niż 1 przeciwnikiem rowna się zgon postaci
Tak zepsuli walkę wrecz
Walka na miecze z więcej niż 1 przeciwnikiem rowna się zgon postaci
Bzdura, bez problemu idzie pokonać kilku wrogów (mniej niż w poprzednich grach z serii ale to i lepiej).
Unity jest świetne tylko po premierze było skopane, bo miało za dużo bugów.
Link do steam :
http://steamcommunity.com/id/skubi00
I moja biblioteka gier i lista życzeń...widać mniej więcej w co lubię grać a co nie...jakby ktoś chciał skorzystać...
Jeśli podobał ci się skyrim i lubisz post-apo to koniecznie zagraj w fallout 3 i fallout new vegas, natomiast fallout 4 omijaj szerokim łukiem chyba że lubisz pierwszoosobowe city buildery.
A jak z modami graficzny do tych starszych fallout (new vegas,3)...?
Z tego co wiem, to jest bardzo dużo modów do tych gier, również graficznych chociaż ja sam z nich nie korzystam bo moim zdaniem psują klimat tych gier. Dla niektórych te gry są brzydkie, a dla mnie ta brzydota świetnie wpasowuje się w postapokaliptyczne realia. Natomiast fallout 4 ma beznadziejny klimat, nudną fabułę i słaby rozwój postaci. Fallout 76 to nawet nie fallout tylko gra mmo.
Ogólnie lubię gry z otwartym światem , rozwojem postaci .itd...to pewnie fallout tez mnie wciągnie na długie godziny , bo w żadnego nie grałem...
A jakieś gry które wyjdą w latach 2019/2020 , no w najbliższych miesiącach ? I odpalę je na tym sprzęcie...