Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Dobra zmiana... na forum

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
04.08.2026 11:04
Adamus
1
odpowiedz
Adamus
298
Gladiator
Image

Dobra zmiana... na forum

Chciałem wyedytować wczorajszego posta i... BUM!!! Informacją, że coś co robiłem od ponad 25 lat jest dla mnie niedostępne...
Nieważne, że od początku mam Abonament Premium. Musze jeszcze wykupić Abonament Premium VIP.

SŁABE TO JEST

Kasa Wam już wszystko przysłoniła... Coraz mniejszą mam ochotę uczestniczyć w tej parodii...

04.08.2026 11:19
Morena
1.1
odpowiedz
Morena
1
Chorąży

Adamus Łosiu Wg mnie to jakiś błąd w matrixie, nie wierzę aby edycje postów zamknęli za VIPem.

post wyedytowany przez Morena 2026-08-04 11:26:51
04.08.2026 11:28
Adamus
1.2
odpowiedz
Adamus
298
Gladiator

Morena Właśnie trzeba mieć abonament VIP, żeby edytować posty, zwykły cienki Abonament premium już nie wystarcza 😬

04.08.2026 11:28
Łosiu
1.3
odpowiedz
Łosiu
293
LeChuck

GRYOnline.pl

Adamus Panie kolego Adamus, co tak ostro. Zmieniliśmy jakiś temu czas edycji posta z 1h do 24h. A to jest jak było od 2 dekad... chyba. Jest też opcja, że przy którychś zmianach coś sknociliśmy, co tutaj i tak nie ma większego znaczenia, bo tak jak pisałem już w jakimś wątku, opcja VIP wkrótce przejdzie do lamusa.

04.08.2026 11:29
Herr Pietrus
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Herr Pietrus
245
Jestę Grifterę

Zmiany, zmiany, będzie teraz trzeba bardziej zważać na słowa.

Edit: a nie, czekaj, jakaś edycja jednak jest...
Chodzi o to, że kiedyś ta przedłużona była dla użytkowników Premium, a teraz VIP? No, ale jak wspomniano wyżej, darmowa edycja jest teraz przedłużona

post wyedytowany przez Herr Pietrus 2026-08-04 11:54:55
04.08.2026 11:57
Łosiu
2.1
odpowiedz
Łosiu
293
LeChuck

GRYOnline.pl

Herr Pietrus Dawniej było dla Premium? Ok, to poprawimy soon.

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl