[DO REDAKCJI GOL] Co z konkursem związanym z tvgry?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
06.09.2013 10:39
1
odpowiedz
voitek123
107
Pretorianin

[DO REDAKCJI GOL] Co z konkursem związanym z tvgry?

Mianowicie chodzi mi o ten konkurs: https://www.gry-online.pl/newsroom/kolejny-rozdzial-w-historii-tvgrypl-nowa-wersja-strony-i-poczatek-zmian/zf13515

Był news i słuch po konkursie zaginął, a znalezienie informacji o nim na stronie graniczy z cudem. Dzisiaj miały/mają być wyniki :)

06.09.2013 10:53
kluha666
2
odpowiedz
kluha666
184
Catch the Rainbow

Nie potrafisz czytać? Przecież jak byk jest napisane, że wyniki będą 6 września. Więc zamiast czekać zaśmiecasz forum głupimi pytaniami.

06.09.2013 10:55
Gambrinus84
3
odpowiedz
Gambrinus84
123
GOL

Tak, dzisiaj będą wyniki.

06.09.2013 11:00
tadzikg
4
odpowiedz
tadzikg
195
starszy brygadier

cholera przegapiłem ;/ a mysze mam i do kompletu była by klawiatura xD lol

06.09.2013 11:04
5
odpowiedz
voitek123
107
Pretorianin

[2]
Widzę, że u ciebie z czytaniem też nie najlepiej. Zgaduję, że w ogóle nie raczyłeś dokładnie przewertować tego co napisałem. A pytanie zadaję, ponieważ nigdzie, tam gdzie powinien być, nie mogłem znaleźć tematu z konkursem.
Zamiast więc pisać nic nie warte pierdoły, zaśmiecasz temat durnym postem. Kozak w necie, pizda w świecie.

Gambrinus
Dzięki za odpowiedź.

06.09.2013 12:47
tadzikg
👍
6
odpowiedz
tadzikg
195
starszy brygadier

voitek123 -> jesteś idiotą czy udajesz?

Był news i słuch po konkursie zaginął

przecie podałeś link do niego to jak zaginął?

Gambrinus
Dzięki za odpowiedź.

tutaj dziękujesz za odpowiedź, a kluha666 napisał ci odpowiedz wcześniej, więc nie rozumiem dlaczego go obrażasz?

Co z konkursem związanym z tvgry?

konkurs się zakończył i ma się dobrze, a wyniki są 06.09 br. czyli szóstego września bieżącego roku. Czytaj: dziś.

Coś jeszcze?

06.09.2013 12:52
7
odpowiedz
voitek123
107
Pretorianin

tadzikg

Drogi idioto, widzę że jednak głowa ci nie chodzi zbyt dobrze.

przecie podałeś link do niego to jak zaginął?

Żeby znaleźć podany przeze mnie w pierwszym poście link musiałem grzebać głęboko w historii przeglądarki, bo nie ma do niego żadnego odniesienia z głównej, z tvgy ani z forum. Dawaj, proszę bardzo, spróbuj go sobie wyszukać.

tutaj dziękujesz za odpowiedź, a kluha666 napisał ci odpowiedz wcześniej, więc nie rozumiem dlaczego go obrażasz?
SAM napisałem, że dzisiaj podobno miały być wyniki i tylko pytałem o potwierdzenie. A wy obydwaj, oczywiście, musicie próbować zabłysnąć, jak na ludzi, którzy czytać nie potrafią przystało.
Inne konkursy mają takowe linki i z nimi nie ma problemów. Dlatego zastanawiałem się czy ten konkurs w ogóle jeszcze działa.

Do kurwy nędzy, ludzie macie aż tak puste łby?

06.09.2013 12:57
wysiak
😊
8
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

W zasadzie niewazne - z taka "kulturom osobistom" nie bede dyskutowal:)

06.09.2013 13:02
9
odpowiedz
voitek123
107
Pretorianin

Czy wy ludzie macie dzisiaj jakieś zbiorowe zaciemnienie umysłów? Ile razy jeszcze mam pisać to samo?

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl