[DO REDAKCJI GOL] Co z konkursem związanym z tvgry?
Mianowicie chodzi mi o ten konkurs: https://www.gry-online.pl/newsroom/kolejny-rozdzial-w-historii-tvgrypl-nowa-wersja-strony-i-poczatek-zmian/zf13515
Był news i słuch po konkursie zaginął, a znalezienie informacji o nim na stronie graniczy z cudem. Dzisiaj miały/mają być wyniki :)
Nie potrafisz czytać? Przecież jak byk jest napisane, że wyniki będą 6 września. Więc zamiast czekać zaśmiecasz forum głupimi pytaniami.
[2]
Widzę, że u ciebie z czytaniem też nie najlepiej. Zgaduję, że w ogóle nie raczyłeś dokładnie przewertować tego co napisałem. A pytanie zadaję, ponieważ nigdzie, tam gdzie powinien być, nie mogłem znaleźć tematu z konkursem.
Zamiast więc pisać nic nie warte pierdoły, zaśmiecasz temat durnym postem. Kozak w necie, pizda w świecie.
Gambrinus
Dzięki za odpowiedź.
voitek123 -> jesteś idiotą czy udajesz?
Był news i słuch po konkursie zaginął
przecie podałeś link do niego to jak zaginął?
Gambrinus
Dzięki za odpowiedź.
tutaj dziękujesz za odpowiedź, a kluha666 napisał ci odpowiedz wcześniej, więc nie rozumiem dlaczego go obrażasz?
Co z konkursem związanym z tvgry?
konkurs się zakończył i ma się dobrze, a wyniki są 06.09 br. czyli szóstego września bieżącego roku. Czytaj: dziś.
Coś jeszcze?
tadzikg
Drogi idioto, widzę że jednak głowa ci nie chodzi zbyt dobrze.
przecie podałeś link do niego to jak zaginął?
Żeby znaleźć podany przeze mnie w pierwszym poście link musiałem grzebać głęboko w historii przeglądarki, bo nie ma do niego żadnego odniesienia z głównej, z tvgy ani z forum. Dawaj, proszę bardzo, spróbuj go sobie wyszukać.
tutaj dziękujesz za odpowiedź, a kluha666 napisał ci odpowiedz wcześniej, więc nie rozumiem dlaczego go obrażasz?
SAM napisałem, że dzisiaj podobno miały być wyniki i tylko pytałem o potwierdzenie. A wy obydwaj, oczywiście, musicie próbować zabłysnąć, jak na ludzi, którzy czytać nie potrafią przystało.
Inne konkursy mają takowe linki i z nimi nie ma problemów. Dlatego zastanawiałem się czy ten konkurs w ogóle jeszcze działa.
Do kurwy nędzy, ludzie macie aż tak puste łby?
Czy wy ludzie macie dzisiaj jakieś zbiorowe zaciemnienie umysłów? Ile razy jeszcze mam pisać to samo?