Dlaczego nie lubicie usera Jedziemy do Gęstochowy ?
Dlaczego go nie lubicie ? Gdzie się nie wpisze tam bluzgi na niego.
To mój brat jest tak btw.
Dlaczego na tym forum jest tyle nienawiści ?
Brat? Mówisz poważnie? Ja nie mam nic do niego.
Co do oryginałów.. Palicie całe te powiedzenia.. To się tyczyło tylko użytkownika alex aka dejv, a teraz kierowane jest do każdego usera.
Bo gópi jest i orinałuw nie ma
Co do oryginałów.. Palicie całe te powiedzenia.. To się tyczyło tylko użytkownika alex aka dejv, a teraz kierowane jest do każdego usera.
Nie wszyscy. Tutaj jest fanklub (damians idol, tępy ch*j reszty nie pamiętam) użytkowników, co tylko czekają aż alex dejv założy nowy temat i napisać kup oryginał.
Ja go lubię, włodzixa też
Bo wiecznie poprawny bulzeye_neo tak powiedział. :|
Ty nie jesteś Stra :|
Ja go lubię, jego posty i wypowiedzi są takie proste i sympatyczne, tak jak rozmowa z kolegą w szkole. Zawsze czytam jego wypowiedzi z ciekawością.
Nie mam osobiście nic do niego, on mi w drogę nie wchodzi to i ja nie zamierzam się ingerować :P
W sumie to jeszcze nie wiedziałem, że go nie lubię.
Dzięki.
a juz mialem taki dobry humorek, to musieliscie mi przypomniec, ze ten wybryk natury istnieje
Bezi2598 <---- To, że masz trudno w domu i w szkole, nie oznacza, że musisz mnie obrażać. Rówieśnicy Cię takimi tekstami traktują, jak sądzę. :) Masz nie po kolei w głowie, żeby poniżać kogoś, kogo tak na prawdę nie znasz. W tym momencie dla mnie nie istniejesz, nie ma Cie, jesteś nikim.
Boście som ze wsi, słuchacie jakichś szatańskich metali, macie kontakt z ufo i batmanem z zaświatów!
A na serio to ja nic do was nie mam.
Bezi2598 <---- To, że masz trudno w domu i w szkole, nie oznacza, że musisz mnie obrażać. Rówieśnicy Cię takimi tekstami traktują, jak sądzę. :) Masz nie po kolei w głowie, żeby poniżać kogoś, kogo tak na prawdę nie znasz. W tym momencie dla mnie nie istniejesz, nie ma Cie, jesteś nikim.
Źle go zrozumiałeś, on cię nie obraził, tylko na tym forum jest user o nicku "tępy ch*j", i to pewnie o niego mu chodziło.
Źle go zrozumiałeś, on cię nie obraził, tylko na tym forum jest user o nicku "tępy ch*j"
Made my day : )
@up
https://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=899481
Bo nie kupił oryginału...