DLA TYCH, KTÓRZY TWIERDZĄ, ZE BROŃ ZA SZYBKO SIĘ PSUJE
Proponuje:
- zainwestować w umiejętność naprawiania broni z olbrzymią szansą (na pewno ponad 50%) uniknięcia zużycia się poziomu naprawy
- kupowanie i używanie pomarańczowych broni (najlepsze obrażenia, 5 poziomów naprawy (z opisana wcześniej umiejętnością 10 i więcej) i dużą trwałością
- odpowiednie modyfikacje podnoszące współczynniki, zwłaszcza trwałość.
Mieczem na obrazku posługiwałem się grubo ponad 10 godzin gry :P i załatwiłem spokojnie ponad 1000 ząbiaków.
Wymiękam, jak ludzie grający 2 godziny i posiadający najgorszą broń, narzekają na to, że się za szybko psuje (tutaj tez uwaga do piszącego recenzje, jego opinia - nie najlepiej zbalansowany system niszczenia broni, to opinia osoby, która chyba grała w inna grę ;P).
Mając bron z najwyższej półki, odpowiednio wzmocniona i mając odpowiednie umiejętności to bron jest praktycznie niezniszczalna!!!!
Masz rację kolego. W temacie z grą kilka osób narzeka na to a ja w ogóle tego nie rozumiem. Ja mam ubieranie ponad 50 broni i nie narzekam. Ale jak ktoś chce jedna bronią przejść całą grę to powodzenia życzę ;)
Poza tym niszczenie broni to efekt realistyczny, może trochę przyspieszony ale mimo i tak na pewno w takiej grze słuszny i potrzebny.