Dirt 2 zacina sie
Dirt 2 zawiesza mi sie podczas ładowania wyscigów , a także garażu . Prubowałem zmniejszać ustawienia w garfice bez zmian. Aktualizowałem sterowniki garficzne do wersji 280.26 . To samo robiłem z Games for Windows Live nic nie pomogało. Oczywiście gre mam orginalna
Podaje specyfikacje kompa:
Procesor: I5 250K
Płyta główna : Ga Z68X
Karta graficzna : Gainward 560 GTX TI 1024mb
Ram : 2x4GB Kingston CL9
Zasilacz : 850W Corsair|
Dysk : 1.5TB SataIII 64 mb.
Powinieneś prUbować czytać słownik ortograficzny + pisze się orYginalny, nie orginalny, a co do pytania http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2010/10/dirt-2-v11-patch-poprawia-optymalizacje-i-naprawia-bledy - Patch do Dirta2
Dodatkowo: "1.Wchodzimy tam gdzie mamy zainstalowany Dirt 2 później system i USUWAMY workermap.xml.
2.Podmieniamy nazwę workerMap2Core na workermap i klikamy PPM > właściwości i odznaczamy "Tylko Do Odczytu".". Masz oryginalnego Windowsa ?
System nie jest orginalny
God damn it, pisze się oryginalny. Zrób to co napisałem powyżej, jak nie zadziała to powodem może być system.
Jest zdecydowanie lepiej, w samej grze już sie nie zawiesza, natomiast zdarza sie ze przy wyjsciu z gry problem sie powtarza.
zakupiłem oryginalny system Windows Home Premium 7 64 bit OEM , problem nie ustepuje .... skasowałem workerMap.xml i podmieniłem nazwe workerMap2Core na workermap i odznaczyłem "Tylko Do Odczytu" Dalej zawiesza sie pasek wczytywania w trakcie gry :/ Może to wina samej gry ?
Kupiłem od MUVE PL przez internet. Gra orginalnie zafoliowana.