direct x 3d
gdy wlaczam gre pisze ze nie mam sterownikow direct x 3d prosze o pomoc pozdro
Zainstaluj Direct X.
Uprzedzając kolejne pytanie:
http://lmgtfy.com/?q=direct+x
mozesz mi dac link bo jak sciogne to nie dziala
Uruchom dxdiag i sprawdź czy są jakieś problemy
Start>Uruchom>dxdiag
nie ma problemow dopiero wczoraj zainstalowalem system
To sterowniki zainstaluj (jaka karta graficzna )
mam sterowniki
A karta jaka może direx już nie wspiera jej i trzeba będzie zainstalować starszego
pisze ze moja karta nie wspier direct x 3d mam geforce 8500gt
A karta jaka może direx już nie wspiera jej i trzeba będzie zainstalować starszego
Taaa.
wie ktos co mam zrobic?
zeby dzialalo
nie mam radeona
wie ktos co trzeba sciagnac zeby dzialalo
<-- Loki136 --> Geniuszu. A co mają wspólnego sterowniki z DX? To, że AMD porzuciło wspieranie starych kart graficznych nie oznacza, że instalując starszą wersję DX nagle będziesz mógł zainstalować nosze sterowniki, ani że instalując nowsze biblioteki DX karta graficzna nagle przestanie ci działać. Nie wspominając już o fakcie, że na XP najnowszy DX, jaki możesz zainstalować to 9c, a na Siódemce od razu masz DX 11 bez możliwości downgrade'u.
PapaSmerf1500 --> Edytuj posty.
Przede wszystkim musisz ściągnąć i zainstalować po kolei wszystkie brakujące sterowniki. I nie pytaj jakie, bo nie mam zielonego pojęcia. Sam musisz to wydedukować na podstawie sprzętu, jaki masz. Potem zainstaluj najnowszą wersję bibliotek DX do swojego systemu (linki już dostałeś tutaj chyba trzy razy).
gu..o z tego rozumiem
http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl wypełnij i pobierz
no sterowniki mam i directa tez a to nie dziala
W takim razie oddaj sprzęt do specjalisty i jemu powierz instalację systemu/sterowników, z Twoich wypowiedzi jasno wynika, że jest to rzecz wykraczająca ponad Twoje możliwości intelektualne...
mam wszystko zainstalowane noooooooooobie
pisze w dxdiag ze funkcje modulu sa niedostepne nalezy sprawdzic cz czy jest to najnowsza wersja sterownika od produceta sprzetu