Coś jest nie tak z tymi znajomymi chce pograć z kolegą ale nie możemy siebie dodać próbowaliśmy wszystkiego mailem nickiem battle tagiem nic zmieniliśmy nawet na te same serwery ponieważ on gra na america a ja europa i dalej nie mogliśmy siebie dodać co jest kur. grane czyżby blizzard znowu coś spier..?
U mnie wszystko gra, nawet dzis gdy kumpel nie mogl mnie dodac ani ja jego, koniec koncow sie okazalo ze gral w regionie US, po zmianie na EU, gdzie gram ja i reszta znajomych wszystko pieknie sie pododawalo.
Musicie grać w tym samym regionie.
Wychaczyłem bląd i to dość poważny grałem samemu miałem II akt któryś tam poziom wbiłem na publiczna grę i potem nie mogłem powrócić do swojego stanu gry co to ma znaczyć muszę wszystko od nowa robić wtf .
enigma1 --> Nie odkryles tego pierwszy, pisal o tym juz np Faolan (post 344)
https://www.gry-online.pl/recenzje/zlo-powrocilo-recenzja-gry-diablo-iii/komentarze/zb2036?PAGE=1&N=1
Nie no naprawdę ? A co do tego usuwania checkpointów to totalna bzdura praktycznie nie da się grać ze znajomymi
Teraz nie wiem jak dalej przejść bo jestem gdzieś na pustyni pisze mi ze mam iść do obskurnych lochów jest strzałka idę tam a tam co innego i wtf?