[DIABLO III] [XBOX360] [CO-OP] Czy da się wyłączyć na co-opie automatyczne przydzielenie itemów ?

Forum Gry RPG
Odpowiedz
19.09.2015 12:47
1
odpowiedz
zanonimizowany1118531
1
Legionista

[DIABLO III] [XBOX360] [CO-OP] Czy da się wyłączyć na co-opie automatyczne przydzielenie itemów ?

Od nie dawna gram w Diablo 3 z kolegą w co-opie. Dropną nam pomarańczowy item, ja go podniosłem, lecz dostał go mój znajomy (jest tak też z szarymi, niebieskimi i żółtymi).

Proszę o odpiwiedź, dzięki ;)

19.09.2015 12:54
Bezi2598
2
odpowiedz
Bezi2598
160
Legend

Nie pamiętam czy się da, ale to przecież nie ma sensu, bo przydzielanie przedmiotów działa dobrze, nie trzeba się zatrzymywać co chwilę i patrzeć, które przedmioty kto ma podnieść. Zawsze możesz mu oddać itemek. Jak go wyrzucisz na ziemię to dostaje go ten kto go podniesie, wtedy już auto przydzielanie nie działa.

19.09.2015 13:24
3
odpowiedz
zanonimizowany1118531
1
Legionista

Bezi, ale kiedy on dostanie pomarańczowy item w tedy będzie on już przydzielony do jego stat.

19.09.2015 14:54
Bezi2598
4
odpowiedz
Bezi2598
160
Legend

Staty się losują w momencie wypadnięcia itemka, nie liczy się kto go podniesie. Itemek jest przydzielany dla tej postaci dla której się bardziej przyda. I ten mechanizm działa dobrze, gdyby go nie było to coop nie miałby sensu.

Właściwie to to działa jeszcze inaczej. Każdy dostaje indywidualny loot, jak podniesiesz itemek kolegi to go nie dostaniesz. W online coop jest to samo tyle, że nie widzisz lootu innych. W localu widać loot dla każdego z oczywistego powodu.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl