Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: DIABLO ]I[ - mozna czy nie mozna??

20.06.2012 13:21
CFH
1
CFH
87
On March The Saints

DIABLO ]I[ - mozna czy nie mozna??

Witam!

pare dni temu na forum diablo pl znalazlem post, ze niby bana daja za tworzenie kilku gier w ciagu krotkiego czasu... teraz nie moge tego znalesc (usunieto?? :P)
dobrze pamietam czasy - jak pewnie wielu z was :) - gdy to w D2 smigalo sie setki razy na ostatni akt lub innego bosa, aby co nieco ulepszyc swoja postac...
i tu moje pytanie -> jesli w d3 ma to byc /(jest?) karane banem to czy to jest normalne??
czy mozna np.: zakazac grania kilka razy w 1 akt inferno bo jest zbyt latwy?? czy mozna zakazac chodzenia tylko na diablo bo tak mi sie chce??
toz to tylko gra... a moze juz cos wiecej? bo jesli tak jest - a nie probowalem wiec dlatego pytam - to czy nie dazy to w jednym kierunku?? jakim? --> nie mozesz chodzic tylko na bosow, bo z nich cos moze ci wypasc a masz kupowac na ah ( a najlepiej na rmah )
wiem ze dramatyzuje, ale jesli naprawde jest cos takiego to brak mi slow.
dlatego prosze o sprostowanie :)
pozdro

20.06.2012 13:25
2
odpowiedz
Tuminure
106
Senator

Chyba coś źle przeczytałeś, bo o ile dobrze mi wiadomo, ilość gier ma zostać ograniczona, a nie mają dawać bany za tworzenie gier ;).

20.06.2012 13:45
CFH
3
odpowiedz
CFH
87
On March The Saints

to tez bylo napisane... chyba ze bedzie mozna 3 gry a pozniej 15-30 min zakaz. tak czy inaczej nic dobrego... a bany juz ponoc byly w stanach

20.06.2012 14:13
4
odpowiedz
Piotrasq
175
Legend

Gdzie wyście takie bzdury wyczytali ?

Forum: DIABLO ]I[ - mozna czy nie mozna??