Witam jeżeli są jacyś golowicze z Krakowa to czy wiecie może gdzie dostanę kopię gry?
Obdzwoniłem wszystkie sklepy typu Saturn, Empik i wszędzie pusto.
Może znacie jakieś mało znane sklepy gdzie coś jeszcze mają?
Dzięki, na alejach jest.Może znacie coś innego bo pewnie tam nie będzie za 10 min :(
Nie dziwię się. Wczoraj to była jakaś masakra, premiera Harrego Pottera i Avatara 2 jednocześnie o0
Wy sie bijcie, a ja poczkam az mi paczka przyjdzie :) U mnie kumpel w carrefourze kupil za 189 zl
I dupa nigdzie nie ma.
Najwcześniej jutro w REALU.
Byłem w Realu na Bora-Komorowskiego i w M1 na Nowohuckiej i pustki... W Media Marktcie powiedzieli mi że dostawa będzie za dwa tygodnie, a w Realu panowie z działu RTV powiedzieli, że D3 powinno być w czwartek.
Ludzie pomocy! Gdzie jutro jeszcze dorwę Diablo 3? Auchan? I jaki Real jutro ma mieć?
Z różnych powodów mam jedno pudełko do opchnięcia :P
Tylko Kraków, odbiór osobisty (możemy się dogadać to podjadę gdzie trzeba) - kontakt na GyGy :)
Cena rozsądna :)
Hellmaker ---> Jak prędko chcesz opchnąć grę..? Bo ja bym chciał tak z przynajmniej jeszcze tydzień wytrzymać i nie grać.. :D
@down ---> Cóż, mówi się trudno.. :)
Przykro mi - oferta już nieaktualna :( Było pukać na GyGy a nie pytać się na forum :)
I co ma ktoś jakieś info czy Diablo 3 jest dostępne jeszcze w Krakowie? Dzwoniłem do Auchan i nie ma.
Pustki dziś w realu w krokusie było kilkanaście sztuk po 199.99zł i poszło.
Wiedziałem że tak będzie, ci którzy po nocach czekali mają a ludzie którym się nie chciało będą musieli po 2 tyg czekać -,-
[9] Nigdzie nie dorwiesz.To jest paranoja że w XXI wieku trzeba walczyć o grę haha.
ŚMIECH NA SALI. O 8 rano otworzyły się drzwi w Krokusie.Ja i jakieś15 osób szybkim krokiem zmierzamy w kierunku Reala. Wszyscy weszliśmy na sale - gry brak... Ale jak to? Pytamy się pracowników. Jeden z nich odrzekł, że zaraz przyniesie z magazynu gry. Wszyscy jakoś się uspokoili... było miło i spokojnie dopóki pani z informacji nie powiedziała, że mają tylko 5 sztuk. Po chwili wrócił pan z magazynu z kartonowym pudełkiem w którym zmieściłoby się z 20-30 sztuk a nie 5. Pani wyjęła z pudełka 6 sztuk. O! W mojej głowie pojawiła się iskierka nadziei, że załapę się na jedną z nich. Niestety chłopak przede mną wziął ostatnią sztukę. Pani z uśmiechem na twarzy mówi, że mogę się zapisać na "listę rezerwową" i za 4 TYGODNIE(!!!) będzie MOŻE Diablo 3 po tej samej cenie (159zł)
Szybkie pytanie do Pani w informacji - czy w M1 w Realu jest szansa dostać Diablo...Pani sprawdza w systemie i po chwili odpowiada, że w M1 były 2 sztuki. SUPER
Idę na autobus - przesiadka - Auchan - Miły Pan mówi, że INFORMACJA o dostępności gry będzie dopiero po weekendzie.
Autobus - M1 - Real - Rzeczywiście były tylko 2 sztuki - Media Markt - Pan stoi na dziale z grami już z listą zatytułowaną CD PROJEKT która po brzegi jest wypełniona nazwiskami - czas oczekiwania 2 tygodnie.
KU@*A M@Ć to jest paranoja żeby człowiek jeździł od dwóch dni po Krakowie i nigdzie nie mógł dostać gry której premiera była 15.05.2012r. Jestem tak niesamowiscie wk*@#ny na to, że żeby dostać Diablo 3 dzień lub dwa po premierze będąc normalnym człowiekiem pracującym i uczącym się NIE MA SZANS.
Dziękuję
/gorzkie żale mode off
[18] Haha miałem dziś rano też iść walczyć o Diablo do Reala ale dobrze że jednak się rozmyśliłem.
To jest śmiech na sali co się dzieje.Sklepy mają po 6 sztuk gier hahah
Dzieki ci panie za kumpla pracującego w Media Markt, odłoży mi egzemplarz i ominę te śmieszne listy kolejkowe.
Szczerze powiem też jestem wkurzony na maxa, bo ktoś tutaj nieźle dał d*py z tymi diablo.