Czy ktoś kto zamawiał d3 na gry-online otrzymał już swoją kopię :>? Z ciekawosci pytam bo mojej niby jeszcze nie wysłali a premiera w nocy z poniedzialku na wtorek wiec sie na pewno nie wyrobią c_c
Mam nadzieję że to żart jakiś, normalnie zawsze /inne sklepy/ wysyłaja tak zeby nawet z poślizgiem gra doszła do odbiorcy przed premiera. . .taki bf3 to 2 dni przed premiera juz czekal.
Napisz do sklepu, ale już Ci mówię że wyślą we wtorek.
https://www.gry-online.pl/newsroom/diablo-iii-bije-rekordy-dotychczasowych-gier-blizzarda/komentarze/z41098b?N=1 - Poszukaj tutaj informacji.
[5] też prawda, także niech się autor nie spina.
Z tego co mi się obiło o uszy, to żadne zamówienie z polskiego sklepu internetowego nie zostanie zrealizowane (czyt. nie dotrze do klienta) przed wtorkiem i dotyczy to każdego sklepu, nie tylko GOL-owego. Ewentualne pretensje miejcie do dystrybutora, a nie do sklepu, bo sklep nie może wysłać nikomu kopii, których nie posiada. Proste jak konstrukcja cepa, nie? ;)
Ale to brzmi wszystko jak niesmaczny żart. "Polska premiera w nocy z 14 na 15" a nikt nie będzie mógł grac bo gry dojda 16tego. To faktycznie "polska" premiera jest. Problem w tym ze niektórzy sobie wolne w pracy wzięli żeby no-life'ić . . .
Premiera jest piętnastego i grę otrzymasz piętnastego, czyli w dniu premiery. Zakładając oczywiście, że wybrałeś opcję kuriera, bo z pocztą tradycyjną to różnie bywa. :)
Rozumiem frustrację, ale sklepy mają tu tyle do gadania, że hej. Jedyną pewną opcją grania od północy jest kupno klucza w sklepie Blizzarda.
ehh . . . niby mogło być gorzej ale mnie to jakoś nie cieszy x-). Nie wiedziałem ze Cd-projekt będzie tyle problemów robil v_v
Sklepy moga wysylac od 14, bo tego dnia dostana gry. Cala reszta bedzie sprzedawac od 15 od godziny otwarcia. Najszybcie bedzie mozna dostac na nocnych premierach. Wiadome od dawna :).
Dlatego jesli jest taka mozliwosc to nalezy unikac kupna online i kupic "za rogiem".
O ile "za rogiem" będzie, bo wieść gminna niesie, że szansa na kupienie gry w sklepie tradycyjnym 15-ego też jest nikła.
Wtedy bede udupiony bo anulowalem zamowienie online bo zabraklo im kopii, a w MM zapewniono mnie ze bedzie :)
O ile "za rogiem" będzie, bo wieść gminna niesie, że szansa na kupienie gry w sklepie tradycyjnym 15-ego też jest nikła.
Dlaczego?
Chodzą ploty, że na rynek trafi dużo mniej pudełek niż wynosi faktyczne zapotrzebowanie. Mówiąc krótko: popyt przewyższa podaż. W Empiku już ponoć nie można zamawiać online, o czymś to świadczy.
Tia, ja zamówiłem na gry-online bo jako jedyni nie mieli limitu ilości dla jednej osoby. Zamawiałem z dwoma znajomymi edycje kolekcjonerskie 'na raz' bo przesyłka wychodzi taniej a w innych sklepach smieszny limit sobie ustalili ze jedna osoba tylko jedną kopię moze zamówić.
Btw także wątpię w dostępność gry w sklepach 'za rogiem'. Nikt przeciez >nie przewidzial< ze taką >mało znaną< grę będzie chciało kupić tak wiele ludzi. . .
Mieszkam w małym mieście, Tesco mam pod nosem, chyba się załapie.
szkoda że nie ma wersji na konsole:d
diablo 1,2 i pan zniszczenia fajne gry byly
No właśnie dlatego trudno mówić tu o winie sklepów. To chyba oczywiste, że każdy chce sprzedać jak najwięcej, ale sprzedawać trzeba mieć co. A jak towaru nie ma, to zostaje tylko czekać lub kupić w sklepie Blizzarda.
[18] z tego co wiem to będzie na konsole . . . ale nie wiadomo kiedy =)
Powtorka z premiery WoWa gdy pierwszy rzut skonczyl sie zanim jeszcze sie rozkrecil i trzeba bylo czekac na dotloczenie plyt :). Wg pracownika sklepu w ktorym mialem anulowane zamowienie druga dostawa ma byc 21-22 maj.
Widząc ten cały bullshit mogę śmiało powiedzieć że dział marketingowy dostanie podwyżkę :>