Diablo 3
Czy Diablo 3 pójdzie na moim wraku?AMD Sempron(tm) Processor 2500+, NVIDIA GeForce 7600 GT, 2.1 GB RAM
Pytam się, bo z własnego doświadczenia wiem, że mając lepszy sprzęt od wymaganego czasem gra się tnie, a w niektórych przypadkach mając poniżej minimalnych gra chodzi dobrze.
znam strone systemrequirementslab więc nie podawać mi tego badziewia.
Małe szanse. Diablo 3 wysokich wymagań nie ma, ale na byle szrocie też nie pójdzie. Jest wersja starter dostępna dla wszystkich, ściągnij sobie i zobacz.
To w takim razie jakiego hack&Slasha mi polecacie na mojego wraka (najlepiej z widokiem trzeciej osoby ale może być izometryczny) lub MMORPG darmowe (ale polegające głównie na pve a w mniejszym stopniu na PvP) poza metinem
titan quest, sacred 1,2 z tym że 2 na takich ci się nie będzie wywalać i jako jedyna z tych nowych wspiera xp, boderlands 1 ale fps hack slash torchlight 1,2 od biedy powina pujść, tak jak tu post wyżej wsponiał diablo II. generalnie jest tego duzo.
Pójść, to pójdzie, ale zależy jak. Ściągnij starter i przejdź CAŁY, chodzi o to, że może na początku być spoko, a potem, gdy wiecej czarów na ekranie, to zacznie sie komp dusić i nie wyrabiać. Pocieszę, ze sam gram na szrocie:
Core 2 duo 1.86, 3gb ramu, radeon hd 5450
Przy duzej ilosci czarow jest kupa, ścinki, trzeba pojechać rozdziałką w dół, zeby pograć (akurat mi na wodotryskach nie zalezy, przed paroma dniami gralem w diablo 1 :P).