Desktop gamingowy 5-6k
Z Win11. Co wybrać? Na co zwrócić uwagę?
Dlaczego chcesz pakować W11? Lubisz zabawę z hasłami?
Ostatnio poległem z tym w win 10 mając 5 minut. W obydwu systemach często nie jest to proste i intuicyjne
Haha, teraz rozumiem. Ja używam Win11 na trzech innych komputerach w domu i potwierdzam, nie potrzeba hasła ;-) a komputer zamówiłem.
Poza mirco81 chyba nikt tego nie zrozumiał.
To, że da się to wyłączyć, ten doskonale wiem, tylko, że nie mam ochoty na dodatkową zabawę z plikami. Poza tym gadacie tekst,, jakby to była jedyna wada tego systemu, a tych wad jest od cholery i jeszcze trochę.
O jakiej zabawie z plikami mówisz? Tylko potwierdzasz że nie masz bladego pojęcia o temacie, no ale oczywiście do błędu się nie przyznasz. Do tego zarzucasz nam że trzymamy się tylko tego jednego tekstu, gdzie sam w każdej jednej wypowiedzi o W11 zafiksowałeś się na punkcie tych haseł.
Włącz sobie na nim Partisans 1941, w 1920x1080 rozgrzewają mi RTX 408o do 75 stopni… nawet Stalker 2 tego nie potrafił zrobić w 4K.
Jak ktoś nie może znaleźć gotowej konfiguracji lub chciałby mieć w pełni złożony komputer z wybranych podzespołów to może spróbować na https://dreammachines.pl/pl/desktop_configurator/dreampc lub w zakładce z Desktopami przykładowe konfiguracje.
Jestem pod wrażeniem bo z dnia na dzień ta sama konfiguracja jest już niedostępna i podobne są znacznie droższe. Wow, miałem szczęście :-)