dead island

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
23.09.2011 20:56
1
odpowiedz
Weteran gracz
72
Generał

dead island

seima ,wszystko spoko mam dead siland chodzi dobrze normalnie ale np jak biegne przy sprincie to gra tak jakby przycina strasznie mnie to wnerwia, np nie moge zmienic ustawień cieni nie wiem czego

można coś zrobić?

co to jest fq quality?

23.09.2011 21:05
2
odpowiedz
Meorkon_NPC
51
Generał

eima ,wszystko spoko mam dead siland chodzi dobrze normalnie ale np jak biegne przy sprincie to gra tak jakby przycina strasznie mnie to wnerwia

Gra ma dziwne schorzenie - niektóre klawiatury wywołują konflikt i lagują grę.
Leczenie?

Panel Sterowania>> Centrum ułatwień dostępu>>ułatw korzystanie z klawiatury.
Odhacz wszystko, potem zaznacz włącz funkcję klawisze filtru, konfiguruj funkcję Klawisze filtru i tam zaznacz włącz funkcje klawisze powtórzenia i klawisze wolne. Wejdź do konfiguruj funkcje Klawisze powtórzenia i klawisze wolne i w kategorii unikaj przypadkowych nacisnięć klawiszy wybierz 0,0s. Zapisz i włącz grę. Powinno pomóc.

np nie moge zmienic ustawień cieni nie wiem czego
Znajdź plik video.scr i edytuj go. Można tam zmienić praktycznie wszystkie opcje graficzne.

23.09.2011 22:03
3
odpowiedz
Weteran gracz
72
Generał

spoko ale jak chce otowrzyc zeby samemu pozmieniać ustawienia gry wogóle nie da się włączyć tego video nawet przez notatnik nie ma takiej opcji.

co trzeba zrobić?

23.09.2011 22:05
4
odpowiedz
Meorkon_NPC
51
Generał

Panel sterowania>> opcje folderów>> i tu odznacz "ukryj rozszerzenia znanych typów plików". Teraz będziesz mógł zmienić rozszerzenie.

23.09.2011 22:34
😐
5
odpowiedz
Weteran gracz
72
Generał

fajnie tyle że jak zmienić to rozszerzenie jak nadal wyskakuje błąd?

23.09.2011 22:35
Arxel
6
odpowiedz
Arxel
244
Kostka Rubika

Otwórz Notatnik, a następnie przeciągnij do niego i upuść plik video.scr

23.09.2011 22:36
7
odpowiedz
Weteran gracz
72
Generał

dobra działa wielkie

ThX

spoiler start

ale ze mnie lama

spoiler stop

23.09.2011 22:41
8
odpowiedz
Weteran gracz
72
Generał

tylko teraz gdzie to zapisać jak nie moge w tym samym folderze?

23.09.2011 22:56
Arxel
9
odpowiedz
Arxel
244
Kostka Rubika

Dziwne, u mnie jak w ten sposób otworzę, a następnie wcisnę Ctrl+S to mi po prostu zapisuje zmiany.
zapisz więc ten plik gdzieś indziej (pamiętaj o rozszerzeniu!), następnie zmień nazwę tamtego starego (aby móc powrócić do oryginalnych ustawień, jeśli coś się spierniczy), po czym wklej ten plik zmieniony (C:\Users\nazwa_użytkownika\Documents\DeadIsland\out\Settings).

23.09.2011 22:58
10
odpowiedz
Weteran gracz
72
Generał

dobra już działa

24.09.2011 09:35
11
odpowiedz
Weteran gracz
72
Generał

to z tymi klawiszami nie pomaga teraz mam tak że gra nie laguje jak stoje czy podczas walki lub gdy biegne przez dzungle,ale jak normalnie ide to laguje . nie wiem dlaczego?

co jeszcze można zrobić?

24.09.2011 12:33
12
odpowiedz
Weteran gracz
72
Generał

up

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl