Oh wy.... Do czego to doszło , że trzeba osobne poradniki dla wątków seksualnych pisać :D Zaraz będziemy mieli bagno na miarę brazylijskich telenowel w tych grach. Niemniej Stranger - rady takie , że do lasek można uderzać ;)
..moja Shepard jest lesba ..no i co?
..chociaż po prawdzie Liara to obojnak ..zepsute te Amerykańce
Jakby dołączyli więcej tych wątków (żeby Stranger musiał napisać jeszcze jeden romansowy poradnik) to może bym im darował zakończenie..
Ja bym tam nie miał nic przeciwko temu gdyby producenci ME posunęli się nawet o krok dalej... ;D
http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=309
Właśnie wróciłem od rodziny i jednak przyznać muszę, że w domu najlepiej ;)
A pogoda za oknem ponura i zimno. Na szczęście śnieg mnie póki co omija...
trzeba pobiegac troche wieczorem...
kilka kilometrow trzeba dla zdrowia zrobic bo czuje sie troche przepelniony
..to ja sobie pobiegnę do kuchni po dokładkę
(żur chrzanem ostro doprawiony z białą pieczoną kiełbasą i jajkami na twardo)
a fuuuj (oczywisice w tym momencie, jutro sobie skosztuje znowu rowniez)
teraz sobie pogram w gta 3 na.... smartfonie :D (jakos sie juz od konsoli i komputera odzwyczailem, jeszcze pilkarski manager mobilny teraz wyjdzie i mi starczy)
a wieczorkiem 3 kilometry truchtu
..smartfon ;(..no, można grać, biegając i ..i grać, grać, robiąc równocześnie wiele innych rzeczy ;)
oj tak :) ta mobilnosc mi sie podoba, a wymagajace gry tez sa w ktore mozna sie zaopatrzyc oferujace kilkanascie godzin rozrywki
taki jogging to jest jednak fajna sprawa, ale glodny sie zrobilem :(
..jogging ..po co mi jogging ..zepsuł mi się zamek do drzwi komórki w której były ciasta ..wszystkieeee ciastaaaa
Pokojówka wyjechała od razu "do rodziny" ..Pikuś poleciał nękać kogo się da ..a ja ..ech
Przedwczoraj znalazłem to na YT:
http://www.youtube.com/watch?v=YjO_VXHxsRw
Dla mnie już za późno, ale jeśli ktoś mieszka w Wawce albo niedaleko to 21 Kwietnia będzie koncert w sali kongresowej.
Gość jest na scenie już 10 lat, a ja dopiero teraz się dowiedziałem :/
Kurde...
Przyznaję, oryginalne, Jeckyl ;) ..Niestety przerósł moje gusta muzyczne albo ja nie dorosłem żeby się nim zachwycać, bywa ;(
Ja to w sumie tak samo jak Flyby - nie te gusta ;/
Coś dzisiaj ukratkiem oka podejrzałem w gazecie jakiejś lokalnej, że w W.O.R.D-zie chełmskim jakaś korupcja i takie tam, prokuratura, wyroki, zawiasy itp. Ciekawe ile lat już ciągną - ja jak zdawałem to masakra była ale w życiu nie dałbym takiemu złodziejowi w łapę.
I po świętach tylko bęben został...
Znowu.
Mi się podoba.
Chociaż szefowi już mniej. Katuję Go od 5 godzin i ma już dość :D
Powiedziałem, że jak mi da kasę na bilety i paliwo to założę słuchawki. Jeszcze nie wymiękł :D
..szantażysta muzyczny ;( ..szefowi z uszu zostaną kalafiory
słusznie matisf ..trzeba odrabiać zaległości na wielu polach ;) ..póki się da
Tu macie Ishiego jako prowadzącego nasz gameplay http://youtu.be/P0iGjOVdZWo :)
SUBSKRYBUJCIE KURDE!!!
To ja tak ukradkiem zapytam - jaki mikrofon polecacie i słuchawki (bez mikrofonu)? :) Nie chcę wydać zbyt dużo, 100-150 zł to maks jaki mogę wydać.. :)
Bo z tego co tam na filmiku słyszę to niektórzy dość cicho brzmią..
Ishi, to nie Ty przypadkiem prowadziles kiedys gej(m) play, czy cos takiego?
Arxel - polecam to co tu na golu polecają mik Zalmana za ok 20 zł i Słuchawki Sennheiser Hd-201 ok 79zł
sinbad ---> No własnie w sumie co do mic-a to już postawiłem na Zalmana, ale znajomy troszkę audiofil mówił, że w tej cenie (no, ~100-120) można dorwać coś lepszego, bo te są dość mocno nawet średnie mimo swojej popularności.. Ale jak widzę wciąż ten sam zestaw jest w kółko polecany, więc i pewnie się ostatecznie ugnę i zamówię ten zestawik.. :)
Tak więc jak byście potrzebowali dodatkowego gracza do nagrywania to od przyszłego tygodnia będę jak najbardziej dostępny, już z nowym kompem raczej, więc i o płynność rozgrywki martwić się nie będę musiał :D
Arxel - bardzo byśmy chcieli nowego kompana bo Ishi... :) Odezwij sięna gg lub steam
A tak serio bardzo serdecznie zapraszam każdego chętnego do grania. co 2-3 dni robimy sesję nagraniową.
Arxel - bardzo byśmy chcieli nowego kompana bo Ishi...
And here it starts again
No i znajomy mi namieszał..
JVC HA-RX300 http://allegro.pl/sluchawki-jvc-ha-rx300-rx-300-salon-warszawa-i2243399241.html
SENNHEISER HD407 http://allegro.pl/sennheiser-hd407-hd-407-mikrofon-zalman-mic1-i2248981035.html
..niebezpiecznie tutaj się robi ;(
Muszę tego nauczyć się na pamięć:
http://www.wiaderko.com/cs-1.6/podstawy-cs/10-zelaznych-zasad-kamperstwa,309.html
Pamiętajcie drodzy moi mili - dwa razy łapy we wrzątek nie wsadzamy. Ja tak zrobiłem i teraz cierpię. Cierpią też me uszy , bo muzyki nie słyszą , a no właśnie - bo się o słuchawki rozchodzi... 3 raz tego błędu nie zrobię , chyba....
Ishi ..zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi ;( .. Przysiadłeś sobie uszy czy włożyłeś je do wrzątku a może nie mogłeś wyjąć ich ze słuchawek ..Tak czy owak zabrzmiało dramatycznie
Uszy mi się złamały Flyby. Uszy powiadam.
Złamały?! Straszneee .. Jeżeli nie chcesz aby odpadły na amen, musisz je przykleić ..Plaster, klej - tylko nie używaj pinesek..
Wymieniłem :D Ale teraz działa tylko jedno.... Olaboga....
Pozostało przylutować styki.... Może to pomoże....
Nic się nie łam - po złamaniu pałąku w moich Sony, przywiązywałem słuchawki do uszu szalikiem wiązanym z tyłu.. Może też być damska chusta wiązana pod brodą. Obie wersje twarzowe..
na androida wyszedl wlasnie football manager 2012, wiecej mi do szczescia nie potrzeba wiec oficjalnie komputer juz sluzy tylko do komunikacji ze swiatem i czynnosci roboczo - naukowych ze sie tak wyraze
Powszechna MOBIL(e)izacja.
eee tam - jakieś spocone okienko nawet w formacie małego zeszytu nie zastąpi mi porządnego obrazu (ekranu) z możliwościami ;)
oj tam oj tam, 4 cale to nie tak malo :P
gry sa niezle dostosowane, wszystko widze, a na gry takie jak skyrim i tak bym nie mial czasu (no, moze bym mial ale nie mam sprzetu na ktorym bym mogl grac)
Może 4-calowy gwóźdź wzbudził by mój szacunek ale 4-calowe okienko ..jak może dobrze prezentować się świat przez 4-calowe okienko? To taki wizjer klawisza..
Ahoj wszystkim.. :)
Dziwnie się czuję będąc już od 9 na nogach w sobotę.. Tyle rzeczy zdążyłem zrobić, że sam się sobie dziwie.. :)
a jak tam fizyka kwantowa?
Wstałem o siódmej. Hue hue.
Jak to się licytują ;) A przecież ja i tak wstaję najwcześniej bo nieraz o trzeciej (od komputera)
Eee tam Flyby od razu licytuje :) Tak tylko wspomniałem ;) Dla mnie rzeczą normalną jest wstawać o 6 rano. A przy komputerze nocy nie zarywam - wolę się wyspać. Od ostatniej zmiany czasu jeszcze się nie przestawiłem.
Ale zarywając nockę też możesz się wyspać.. Co to za problem położyć się o 3 i wstać wyspany 8 godzin później? :D
nieraz zdarza sie ze sytuacja zmusza do braku snu i jest ok
..całkowity brak snu nie może być ok. Daje o sobie znać im więcej dnia po nie przespanej nocy ..odbija się nie tylko na samopoczuciu a więc na psychice. Zakłóca i osłabia funkcje motoryczne, później przynosi straty fizyczne. Kiedy to się sumuje, są przykre następstwa. Nawet w tym czego nam brakuje, kiedy już mamy taki dzień za sobą czyli w ponownym zaśnięciu. A kiedy w końcu zaśniemy, niewykluczone że czekają nas koszmary ;)
ja jestem na nogach od 9.00
tylko ta pogoda jakas taka nijaka na dworze :(
Nom... Aż obijać się nawet nie chce.... Zaraz , co ?!
Na chodzie Flyby w sensie hmm... metaforycznym, czysto teoretycznym bo w praktyce siedzę na dupsku ;) Caluśki dzień z czego jakieś 3 ostatnie godziny w domu :P
Coś mi dzisiaj YT przycina i nici z przesłuchania tego kawałka ;(
Ciągnie do New Vegas, ciągnie do Skyrima ale z rachunkowości pracę pisać trzeba ;/
..O, u Orlando wesoło ;)
Mnie nie przycina ostatnio, kong123, co dziwne - zmieniłem co prawda umowę z neostradą na 10 MB ale jeszcze takiej oszałamiającej "prędkości" nie mam - dobrze że jest 6, co skrupulatnie sprawdzam.. ;)
ja mam "20Mb/s" no ale chyba kable starusienkie bo jak testuje to nigdy 16 nie przekracza
Ja to się ciesze, że mam 2mb/s - na więcej nie mam co liczyć w takiej hmm... właściwie to internetowej dziurze.
mialem pisac to samo....
a taki zachod juz ma chyba sloneczko
Moda ;) ..dobre sobie, Orlando ;) Mody na pogodę to codzienne prognozy meteo ;)
Mody na samopoczucie znamy wszyscy (lub prawie wszyscy ;)) Tradycyjnie najczęściej mają ikony butelek..
Albo igieł.... Ale te mody to w pakiecie z wirusami są....
Z modami kłopot - zamówiłem na dzisiaj pogodowy - słońce cały dzień ;) I było na początek - potem jak to z większością modów bywa, zamuliło dzień ..i chmury ;( Lichota.
Weeeeeeeeee tam Na PCtach przecie jest....
Weeeee tam .. ściąganie i kłopotanie .. na pudełko wygodniej, łobraz duuuży ..Nic mnie też nie kosztował, oddałem kilka innych gier, w dodatku promocja była i kasa na karcie została ..Niedługo tak pozbędę się MEEEE 3
Wszystkiego dobrego i zdrowia Mateusz.. :)
ahh, Wiedźmin 2 na nowym pececie wygląda przecudnie.. :)
Pomyślności w ogólności
a w szczęściu, nowej jakości - matisfie
Jeszcze nie sprawdzałem jak Wiedźmin 2 wygląda na xboks - podobno też nieźle. Nie spieszy mi się.
Gheeeeeeey.....
Wstyd mi za nich.
spoiler start
:*
spoiler stop
..jak klimat dobry ( i gra dobra) to mody też się poprawnie zachowują..
Niestety polska wersja FNV jest taka jak ta zakichana nasza pogoda ..Natomiast z Skyrim mam coraz mniej kłopotów
wszystkiego najlepszego dla mego imiennika! :)
cos te pogodowe patche nie dzialaja, no, wprawdzie dzialaly ale tylko do 13 :(
a wyszly jakies nowe? ja jeszcze na starych jechalem.... moze dlatego
EDIT
no ale zanim pogoda sie zeeepsula zdazylem wymienic opony w rowerze i wyregulowac wszystko co bylo do wyregulowania takze mozna juz smigac :)
Valem - ty kapitalisto jeden ! Co to za świecące coś ! Gwiazdozbiór się robi nam w DDW !
w sumie to tak sie zastanawiam za co, no ale milo :)
wchodze sobie w nowy watek o gwiazdkach i chcialem zobaczyc kto dostal a tu zonk
Pewno za trzymanie w ryzach wątku o nożnej. Piona tak czy inaczej.
watku o noznej sie niestety nie da utrzymac w ryzach, to takie moje niespelnione marzenie zeby byl poziom jak kiedys.. :(
pewnie za doradztwo w sferze mobilnych technologii, ale tam, who cares. Dziekuje, teraz czas na Ciebie Ishi! :)
No wypada pogratulować Valemie - gwiazdka się należy jak psu buda ;)
Szkoda, że tym razem moja działalność nie została doceniona ;(
I przy okazji zaraz nowa część i jak ktoś chce to niech jakiś baner zapoda:
Dobra nowa część - https://www.gry-online.pl/forum/ddw-cwtwwszdnk-i-pozdrowic-wszystkich-872-252/zeb7a866?N=1