Witam
Zakupiłem wczoraj DayZ SA jako wczesną Alfę, ale nie zraziło mnie to, bo na tak wczesną wersję gra i tak wciąga i będzie (z biegiem czasu) bardziej wciągać. Jeżeli ktoś z użytkowników z forum gra w DayZ SA, a na pewno tacy są to chętnie bym sobie z nimi pograł. Jak wiadomo jestem świeży w temacie tej gry, dlatego potrzebowałbym dobrego duszka, który pomógłby mi z oswojeniem się z grą oraz pomocą, bo samemu też fajnie, ale nie tak jak z kompanem lub większością kompanów. Nick ze steam: Bukol88 tak jak z resztą tutaj.
Będe grał często tak jak się tylko da (praca), micro jest TS3 tak samo. Dlatego chętnie dołączę do jakiejś grupy. Dzięki.
[2] Szczerze to jeszcze nie mam zoptymalizowanej gry pod względem grafiki, jak pisałem narazie ze mnie ciemna masa jest.
Wysłałem zaproszenie. Nick: maciejkami1. Co prawda za często w DayZ nie pogrywam, ale jeśli będzie taka okazja, z chęcią wspólnie pobiegam. :)
Znajdz mnie na steam. Nick gigafiga. Jest nas ok 3-4 przyjaznych graczy z doświadczeniem w modzie i s.a. gramy gliwnie wieczorami. Serdecznie zapraszam