Podobno twórcy Diablo obiecali darmowy trial, czy wersje demo w której można było skończyc pierwszy akt. Szukałem i nie znalazłem informacji o tym, ani gdzie można to pobrac, na battle.net też nic takiego nie widzialem. Ktoś mógłby mnie ościecic, albo podrzucuc linka ?
W chwili obecnej w triala można zagrać tylko przy skorzystaniu z kod, który otrzymasz od osoby, która grę już kupiła (w pudełkach są chyba 2 takie kody). Trial otwarty dla wszystkich ma być niedługo.
No właśnie obiecali miesiac po premierze podobno, no więc pozostaje tylko czekac. Dzięki za info
Narmo jesteś pewien? Ja od nikogo nie dostałem żadnego "zaproszenia", a Startera mogę pobrać.
No chyba, że poza pobraniem klienta muszę mieć dodatkowo ten kod. Nie wiem, na D3 się nie znam :)
kjx --> Sprawdziłem 2 konta i mam jedynie opcję kupienia D3 bez możliwości ściągnięcia klienta.
kjx - A grałeś w betę (tą zamkniętą)?
Bo ponoć ludzie którzy dostali do niej dostęp, teraz mogą pograć w triala bez żadnych kodów (czyli w sumie takie przedłużenie bety ;s).
Persecuted,
no to chyba mamy rozwiązanie. Tak, dostałem się do bety i troszkę pograłem.
Ja też dostałem się do bety i grałem. Grałem od grudnia, więc jeszcze przed momentem, kiedy dostęp do bety zdobywało się przez aktywację odpowiedniego klucza na BN (dostałem info w mailu, że beta jest już aktywna na moim koncie i tyle).