Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Darmowy hosting plików do 500 mb?

06.08.2012 15:10
malyb89
👍
1
malyb89
186
Demigod

Darmowy hosting plików do 500 mb?

Witam, póbuje przesłać pliki rarowe- jeden 328 mb, drugi 202 mb na jakiś darmowy hosting plików, które byłyby w stanie pomieścić te pliki. Sendspace.pl ma wielkość pliku 750 mb, ale do ściągnięcia wymaga konta premium lub wypełnienia ankiety, sendspace.com ma plik 300 mb- tu starczy na drugi plik. na rapidzie trzeba założyć konto, czego nie chcę też robić, zippyshare ma plik tylko do 200mb więc i tak odpada. Znacie może jakieś serwery, które pozwalają przechować plik do ok 500 mb? Jeśli to bardzo prosiłbym o podanie jakieś stron bo na prawdę zależy mi, aby zrobićto w miare szybko i nie męczyć we wgrywanie kilku plików jednocześnie na inne serwery :)

06.08.2012 15:11
2
odpowiedz
Sage
155
Arbiter Elegantiae

Nie jestem pewien, dawno nie używałem, ale Dropbox powinien dać radę.

10.10.2012 20:05
3
odpowiedz
pasieczko
4
Junior
Image

www.istudents.pl - max 5GB na plik, 10Mbps łącza gwarantowanego (1Gbps maksymalnego), zdjęcia do 20MB na plik, linki bezpośrednie, katalog plików prywatnych, katalog ogólny plików, TOP10 plików. Typowy, dobry i szybki hosting plików FTP. Na pewno lepszy niż jakieś rapidshare, rapidgator czy hotfile, warto sprawdzić. Konta PREMIUM od 4,99zł/msc do 19,99zł/rok (tutaj jeszcze gratis dodany własny serwer FTP, baza danych MySQL, obsługa PHP4/5, Perl, Python, Cron, subdomena - czyli można sobie jeszcze postawić stronę internetową czy jakiś serwis, możliwość podpięcia domeny czyni go najlepszym w tej cenie, oferując najwyższą jakość. Serwer prosty, bez dodatków C-Panel, etc, nieskomplikowany, dla każdego, nawet początkującego). http://www.istudents.pl"]www.istudents.pl

10.10.2012 20:07
4
odpowiedz
zanonimizowany857402
19
Generał

Sprawdź Mediafire.com

Używam, ale do drobnych plików i nie pamiętam maksymalnego rozmiaru. Ale ogółem dobra strona.

EDIT: Aj w dupę. Nie spojrzałem na datę.

10.10.2012 20:10
5
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

A co stoi na przeszkodzie podzielić na mniejsze paczki i wrzucić na zippyshare?

Plik będzie leżał przez miesiąc, chyba że ktoś go ściągnie przed terminem, wtedy wydłuża się okres przechowywania o kolejny miesiąc.

Zippyshare jest IMO najlepsza alternatywą, bo można z niego ściągać z duża szybkością, nie trzeba gibać się z captcha i czasem oczekiwania.

Edit: hehe. Też mnie podpuścił bot reklamowy. ;D

Forum: Darmowy hosting plików do 500 mb?