Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Darmowe gry na steam?!

27.11.2013 22:09
1
zanonimizowany958334
1
Junior

Darmowe gry na steam?!

Witam. Jestem tutaj nowy i przyznam się, że założyłem konto jedynie po to, aby podzielić się z wami interesującą stroną na którą się ostatnio natknąłem. Mianowicie Steampowers. Jest to strona dzięki której możemy zyskać absolutnie darmowe gry. Po szybkiej rejerstracji na stronie zaczynamy zarabiać punkty. Zarabiamy je poprzez wykonywanie różnego rodzaju oftert, np. oglądanie krótkich filmików lub wykonywanie ankiet. Po zarobieniu odpowiedniej ilości punktów możemy wymienić je na gre na platforme steam, przedmiot do CS GO, TF2, a nawet doładowania do portfela na steam. Po zamówieniu gry lub przedmiotu dodajemy na steam admina strony i gdy jest dostępny prosimy go aby sprawdził nasze zamówienie lub gdy jest niedostępny piszemu mu komentarz na profilu. Osobiście gdy natknąłem się na tą strone byłem ostrożny, byłem wręcz przekonany, że to kolejny scam lub inne cholerstwo. Ale się myliłem :D. Strona jest jak najbardziej realna i przede wszystkim legalna. Ineresem osoby prowadzącej ją jest oczywiscie zarabianie, ale i wilk syty i owca cała bo my również na tym zarabiamy :P
[link] ( Pozwoliłem sobie umieścić swojego refflinka, z góry dzięki za zakładanie kont z niego :D )
Osobiście w pare dni przez jakies 1.5h bawienia się w robienie tych ankiet i innych zarobiłem punkty o wartosci około 15$, czyli całkiem niezły wynik :)
Wystarczy kliknąć w banner i zrobić konto.
Polecam wam tę strone i życze miłego zdobywania darmowych gier :)

Forum: Darmowe gry na steam?!