Thing Thing
jeśli pokonasz pierwszego bossa to jak dalej przejść??
bo dalej są dwa drzewa(czy co to jest)i nie da się tego ani przeskoczyć ani rozwalić
prosze o wskazówki1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co to wogule jest???
kamilu kliknij wtedy spację a to powinno sie podnieść do góry.
jAK WYJŚĆ Z TEJ KLATKI? PIERWSZEJ?
Elo.Super gierka tylko strasznie trudny jest boos z laserem.Przyjaciel żużla , trzeba strzelić w sufit gdzie sa te 4 kropeczki jak gdyby.
Do Dupy Z Tą Grą Nie Moge W Nia Pograć
Bo Nie Chce Mi Sie Włonczyć!!!!!!
nie jest tak zle ale mogła by byc ciekawsza
w drugim poziowie jak ten gość sie zerwie to koniec?
taka troche dzwna
Bobczang tym lepiej że nie wiesz co to jest shockwave lub inny program bo lepiej żebyś się uczył a nie grał...
Przyjacielu żużla zabjasz tego faceta naciskasz f masz pistol i strzelasz do wejścia wentylacyjnego
Dzięks vojla, czemu to ma tylko dwa poziomy? Przeszedłem Bossa, zebrałem co się da i co? Podpowiedź dla graczy którzy nie zauważyli: jak są pierwsze drzwi bez światła na pierwszym poziomie, podejść i nacisnąć spację. Są tam 3 pistole i trochę życia!
Ja nie moge super gierka ,ale tylko krótka i to jest złe....ale jest druga cześć
Cool gra, szkoda tylko, że taka krótka.
taka sobie... ale pierwszy etap jest fajny!
haha wrescie mi dziala wystarczy byl zrobic formata
ta gra jest banalnie prosta
ta gra jest hujowo prosta ale też hujowo zjebana co za cipa robiła tę grę
jak wyść z tej klatki pierwszej ! POWIEDZCIE KURWA!
Niezla... Prosta... Krotka...
przeszłem ją :))
pzeslem
ta gra sie kończy na jakiśm kurwysyńskim zakrwawionym robocie potem spacje wcisam i co KURWA MAĆ dalej???????????
niezła gierka
głupia
Kto wymyślił tak krótką gre, a może ktoś zaszedł dalej niż do rozwalonego bosa??
extra gra ,jak coś to ja przeszłem
do dupy nie chce się włączyć
Ta jest lepsza niż 2
Fajna tylko troche za krótka
fajna latwa ale krotka
krótka ale ja jom przeslem 25 razy i nuda ale fajna 2 thing thing jest lepsza bo jest trudniejszy boss
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ta gra jest troche dzika bo niewiem jak tam dalej przejsc jak są te drzewa