Darmowa gra internetowa: The Quest for the Rest
Gra jest bardzo fajna, tylko szkoda, że taka krótka:(
zajebista gierka...:P mozna pograc jak ktos sie nudzi:)
fajna :D:D
hehehe świetne!! :D
Śliczniutka gra...piękna...taka uspakajająca i jeszcze ta muzyczka:):) Szkoda, że taka króciutka:(
Ja jakos tak nie uwarzam!!!Jak sie kieruje tymi ludzikami?i co trzeba zrobic zeby to przejsc??
co trzeba zrobic w pierwszej rundzie ? i jak sie poruszac?
Poklikaj na wypustki katusa tak długo aż zrobią Ci się owoce. Musisz zrobić wszystkie owoce, potem zrzuć jeden, zje go myszka. Zrzuć drugi i kliknij na żółwiu, on podejdzie i zje, zrzuć jeszcze jeden, on znowu zje. Napompuj balon, skocz panienkami do niego i pa.... ;-)
bardzo ladna gra... moglaby byc troche dluższa ale poza tym jest ok
co wy fajnego widzicie w tej gierce!!!!jest taka sobie!a przede wszystkim bardzo krotka i bardzo prosta!!!!!
świetna gierka-polecam
Super gierka, polecam!!!
1 runda:
klikasz na pąki kaktusa aż staną się owocami i spadną, potem jak żółw podejdzie po owoc, w górę poleci balon z dziewczynką i trzeba na niego wskoczyć
2 runda:
klikasz po koleji na grzyby i na gałązkę, skaczesz na tą "poduszkę", lis ucieka odgarniasz liście paproci, skaczesz na pierwszą stokrotkę, naciskasz na żabę, a ta strąca ćmę, wtedy klikasz na drugą stokrotkę i jesteś!
3 runda
klikasz na to coś po lewaj od łodzi, nam gdzie jakiś robak. Kiedy popłynie ryba naciśnij na to. Złapie ją ośmiornica i się zatruję. Wtedy kliknij na korę drzewa i potem na klapę łodzi, na górze. Kiedy wejdą napiśnij na tą pierwszą od prawej dziewczynę. Zobaczysz przybliżenie. Naciśnij na środkową dźwignię potem na tą dalszą i na pierwszą.
Mam nadzieję, że moje wskazówki są jasne i zrozumiałe :) jak coś to piszcie: "tulinka...." i pytanie. Pozdro!
Gierka 1 klasa szkoda , że króciutka
Fajna, tylko szkoda, że taka króciutka
niezła gierka,ale szkoda że taka krótka :(
radosna gierka, przeszłam bez problemu
Niesamowita! Doczytaliście się, żę gra została stworzona jako reklama płyty "Together Were Heavy" zespołu The Polyphonic Spree ? Plansze są tak skonstruowane, aby główkować nad nimi akurat mniej więcej tyle ile trwa utwór lecący w tle.
Muzyka podoba mi się niesamowicie. Czerpie akurat garściami z tych wykoanwców, których lubię. Choć głównie słyszę tam inspirację Donovan, D.Bowie i Pink Floyd. Przez małą głupią gierkę odświeżyłem sobie kilka IMHO niesamowitych płyt z "The Man Who Sold The World" David'a Bowie na czele.
Świetna gra... Poprostu kocham takie... proste a jednak fajne gry :)