Darmowa gra internetowa: The Blue Chamber
Mam już banknot,dułgopis,kartke z napisem "help mi",pudełko w którym wysyłam banknot i kartke przez rurę (ale on mi je odsyła z powrotem) i niewiem co mam robić dalej.Jeżeli ktoś wie co robić dalej niech napisze.
Już wiem...
Solucja:
Podchodzisz do biurka z telefonem, otwierasz szufladę. Zabierasz dugopis. Odwracasz sie twarzą do krzesła. Klikasz na poduszkę i bierzesz kartkę. Podchodzisz do rury i wyjmujesz z niej kapsułkę. Tera, klikasz na kartkę i klikasz na długopis, dopóki nie pojawi sie napis HELP ME (6 razy). Wkładasz kartkę do kapsułki, którą wkładasz z powrotem do rury. Naciszkasz czerwony przycisk i czekasz, aż wróci (usłyszysz dźwięk). Wyjmujesz z kapsułki kartkę. Odwracasz sie o 180 stopni, aby być twarzą do obrazu. Naciskasz prawy górny róg ramy, później lewy i dolny prawy. Zabierasz pieniądz. Klikasz na banknot, a później na długopis. Aż narysujesz mu "nową" twarz (kilka razy). Teraz wrzucasz kasę do kapsułki. Podchodzisz do telefonu i dzwonisz (najpierw podnieś słuchawkę) pod: 4357*63 . Usłuszysz "OK". Teraz możesz włożyć kapsułke do rury, nacisnąć guzik i czekać aż wróci. Otwórz ją i wyjmij klucz. I kliknij na drzwi. CONGRATULATIONS (wygrałeś)
genialna gra:):):):):):):):):)
Krótka,łatwa i przyjemna!!!!!!!!!!
latwa to ona byla po przeczytaniu solucji tex kasas
A skad trzeba wziac numer telefonu?
Ja dawno temu grałam w tę grę ale jeśli chodzi o telefon to nr dostawałaś gdy podstawiło się litery
(nie pamiętam czy to był wyraz czy zdanie!) do cyfr jakie są w telefonach komórkowych.
fajowska gierka skonczylem cala^^
Super
jak otworzyć drzwi prosz pomużcie
łatwa gra... do momentu kiedy trzeba zadzwonić ;) nie wiem skąd wziąć numer. Dobrze ze podaliscie ;)
Super!!! Polecam.