Darmowa gra internetowa: The Best Skate Game: Downhill Jam
super gra! polecam wszystkim!
nie chce sie wloczyc
nie mam wtyczki
ło matko,ale gra
dupa....nie chce sie wlaczyc.
Suuuuchar nie mam jkieś pojebanej wtyczki
dupa...nie chce sie wlonczyc!!!!!!!!!!!!!!!!
panowie macie problemy takie jak dziecko sciagnijcie sobie macromedia flash player 7 albo nowszego ze strony www.gryonline.pl i poproblemie!!
ściągłem mfp 7 i zipa dumna! wtyki mi brak
mj uhjktjnmjh hhiohggujhnhyijklhjfgyyijklhjyijl,nmkjhihjkmbmbmbmbmbmbbmbmbbmbbmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccclllllllllllllllllllllllccccccccccccccccccccccccllllllllllllllllllllll
kurwa ona sie wczytuje dwa dni tak gra to totaJNA PORASZKA JAKIS NAJEBANY GOSTEK ją stwozył
CHWDP z taką grą a wogóle to zapraszam na mojego bloga seweryn250.blog.onet.pl !
ekstra:)
fajna gra szkoda ze niema wjecej poziomów moj blog koksikbmx.blog.onet.pl
jak sie to włądza bo mi pisze jakas wtyczka
to moze jeszcze trzeba java sofware i shockwave player??a moze ta gra wchodzi
przez internet explorer a nie przez mozille??
NIE MOGE W ZADNA WEJSC
gra jest zajebista ale gta vice city jest lepsze!
super gra polecam wszystkim
Nareszczie mi weszła! Niezła gra tylko nawracać nie można :(
Graficznie gra niezla, dzwiek jak w THPS3
Grywalnosc: Wielkie 1 00000000000000000 jezeli nie czaicie oco lazi to macie problem