Darmowa gra internetowa: The Best Skate Game: Downhill Jam
super gra! polecam wszystkim!
nie chce sie wloczyc
nie mam wtyczki
ło matko,ale gra
dupa....nie chce sie wlaczyc.
KUTAS Z TEJ GRY NIE WEJDZIE!
Suuuuchar nie mam jkieś pojebanej wtyczki
dupa...nie chce sie wlonczyc!!!!!!!!!!!!!!!!
panowie macie problemy takie jak dziecko sciagnijcie sobie macromedia flash player 7 albo nowszego ze strony www.gryonline.pl i poproblemie!!
ściągłem mfp 7 i zipa dumna! wtyki mi brak
mj uhjktjnmjh hhiohggujhnhyijklhjfgyyijklhjyijl,nmkjhihjkmbmbmbmbmbmbbmbmbbmbbmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccclllllllllllllllllllllllccccccccccccccccccccccccllllllllllllllllllllll
kurwa ona sie wczytuje dwa dni tak gra to totaJNA PORASZKA JAKIS NAJEBANY GOSTEK ją stwozył
CHWDP z taką grą a wogóle to zapraszam na mojego bloga seweryn250.blog.onet.pl !
ekstra:)
fajna gra szkoda ze niema wjecej poziomów moj blog koksikbmx.blog.onet.pl
jak sie to włądza bo mi pisze jakas wtyczka
to moze jeszcze trzeba java sofware i shockwave player??a moze ta gra wchodzi
przez internet explorer a nie przez mozille??
NIE MOGE W ZADNA WEJSC
gra jest zajebista ale gta vice city jest lepsze!
super gra polecam wszystkim
Nareszczie mi weszła! Niezła gra tylko nawracać nie można :(
krótka
Graficznie gra niezla, dzwiek jak w THPS3
Grywalnosc: Wielkie 1 00000000000000000 jezeli nie czaicie oco lazi to macie problem