Scooby-Doo! in The Ghosts of Pirate Beach
co to za głupia gra?????!!!!!!!!
nAWT NAWET! ALE I TAK TA GRA JEST DO DUPY!!!!!!!!!!!!!!!
o co w tej grze chodzi
Ja jeszcze nie wiem --> dopiero mi się ładuje...Wydaje się fajna... ;P
niestety te z cartoona nie chhcą mi wejść i się nie ładują :(
ta gra jest beznadziejna niw wiem o co w niiej chdzi i nie wiadomo jak sie otwiera dzrwi jak ktos wie to niech napisze
czy ktoś moze mi powiedzieć dlaczego nie chodzą mi gierki ze strony cartoonnetwork? mam te wszystkie polecane programy ale nadal nie chodza a u innych moich znajomych chodzą ........HELP
Nie mogę w to zagrac!!!
BEZNADZIEJA
glupie.. i o co w tej grze biega??
Ja nie moge czemu ta gra nie cche mi wejs!!!!!!!
Dołączam się do was nie chce mi wejść!!!Ale pszypuszczam że i tak była by do bani
ta gra mi nie chce wejsz wez przestan
Ta gierka mie chce mi wejść!!
ta gra jest do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi sie nie chce włączyć ale poinstrukcj sondze ze jest do kitu
do dupy
Chłpaki do broni musimy odprzec najaz juniorów :D
O CO TU CHODZI JAK MAM CHODZIC CIĄGLE I NIC NIE ROBIC TO TA GRA JEST DO DUPY
ta gra jest jak banan chikita a pozatym karina sz kocha gucia a kobyla g szota
Z trudnością ,ale ujdzie.
bardzo fajna gra rewelka polecam
beznadzieja.... ciagle mnie jakis pirat zabija
ale zjebana gra
Bardzo fajna gra polecam:) Przeszłam całą:)
ta gra jest do dupy
Tak gra jakdla mnie jest superrrr
spox sa te gierki , akle mogło by byc ich wiecej no ale trudno
Dla tych komu nie chce wejsc: po prostu treba miec marcomedia shockave
a gra jest bardzo fajna tak jak grafika
super gra!!!:)
ZA WOLNO SIE LADUJE!!!
To prawda ta gra jest bardzo głupia , nie wiem wogóle o co w niej chodzi.
Nie podoba mi się.
fajna gra, zapraszam na nią!!
głupie i proste i jeszce nienawidze tej bajki
beznadziejna ta gra..!!!!!!!!!
Gra wchodzi, ale jest do dupy!!!
Lol załadować sie niechce!!
Gra nawet fjna jest. :D
O CO W TEJ GRZE CHODZ ALE PEWNIE JAK BYM WIEDZIALA TO I TAK BY BYLA GLUPIA
do dupy... :| xchange myślałam ze jestem jedyna ;P
ta gra jest beznadziejna znam lepsze i w ogóle nie da się w nią grać
Ta gra mi niechce działać!!!!!!!! lubie bajke ale mi niekture gry z cartoona nie wchodzą!
Solucja:
Etap 1/3: Docks (Doki)
Rozejrzyj się po dokach. Jeśli będziesz spostrzegawszy, znajdziesz 9 poszlak. Klikaj na nie. (Nie są istotne do przejścia gry, ale do bonusowych punktów.) Koniecznie weż wykrywacz metalu (oparty na chatce) i łopatę koło kosza. Naciśnij EXIT by wyjść.
Więcej tu nie musisz przychodzić.
Etap 2/3: Beach (Plaża)
Tu czeka nas porządne wyzwanie. W grze masz 5 szans: postaci. (Kto ogląda Scooby - Doo pewnie wie: Fred, Velma, Daphne , Kudłaty , Scooby) ale ja przejdę to z Fredem bez straty życia. Chodzimy sobie po plaży. Niestety chodzą tam trzy duchy piratów. Uciekaj! Musimy szukać rzeczy zagubionych w ziemi. Gdy przechodzisz pod tą rzeczą, wykrywacz zacznie migać. Naciśnij SPACJĘ by to odkopać. Oto te rzeczy:
LATARKA - od razu. Pomocna w ostatnim etapie - a jak w finale!
WYKRYWACZ - nie tłumaczę.
ŁOPATA - odkopuje... i broni przed piratami. Kop doły, gdzie się da, naciskając SPACJĘ. Gdzieniegdzie ziemia jest kamienista i nie można robić dołów. Kop je na otwartej przestrzeni. By wykopać pełny dół, naciśnij 3 razy. Gdy pirat wpadnie, nie pozostanie tam. Po 15 sekundach oswobodzi się z pułapki... i zacznie nas szukać. Warto przy dole, gdzie jest pirat, otoczyć pole dziurami. 30 sekund więzienia gwarantowane! Będziesz nią NAWET atakować w finale. Jeśli wejdziesz w dziurę, komputer spyta cię czy ją usunąć.
KLUCZ - otwiera drzwi w jaskiniach. Na plaży powinny być dwa. Jeśli masz jeden, lepiej wróć na plażę, bo w jaskiniach wiele nie zdziałasz.
SCOOBY - CHRUPKI - w grze nieprzydatne , ale w podsumowaniu ok. 80 daje wielki wynik na koniec!
A więc: ok. 60 Scooby-Chrupek, 2 klucze, łopata (!), wykrywacz i jakże pomocna latarka!
WAŻNE: Zbieraj BATERIE do latarki! Powinno być ich na plaży 6. Jeśli masz 2 lub mniej, odpuść sobie i ich poszukaj!
Etap 3/3: Caves (Jaskinia)
To istny labirynt. Jeśli masz:
0 baterii:widzisz tylko postać:
1 baterię: postać i okolice:
2 baterie: postać i drogi:
3 baterie:postać,drogi,dalszy plan:
4 baterie:potężna smuga, postać, drogi, plan, zakamarki:
5 baterii: niemal cały ekran jasny!
6 baterii:widzisz wszystko.
Dobra rada: kop doły. To twa droga i nie omylisz się w drodze.
Dojdź do pierwszych drzwi. W jaskiniach także są bonusy: 13 baterii, sporo Scooby - Chrupek i klucz.
1 - sze drzwi to twój "checkpoint". Idź dalej lub wyjdź na plażę, poszukać gadżetów.
Dojdź do drugich drzwi. Teraz twa latarka szybciej gaśnie! Wystarczy 45 sekund do straty baterii! Masz małą smugę, a by otworzyć drzwi trzecie - paszport do finału, musisz znaleźć KLUCZ!
Krótka ocena Twojej sytuacji:
ŚWIATŁO
6-celujący, 5-bardzo dobry, 4-3 dobry, 2 dostateczny, 1 mierny, 0 niedostateczny, wracaj na plażę!
KLUCZE
0-niedostateczny , 1 - celujący,
SCOOBY-CHRUPKI:
100-85 celujący, 84-70 bardzo dobry, 69-51 dobry, 50-34 dostateczny (mało punktów!) 33-12 mierny, 11-0 niedostateczny.
FINAŁ
Przed drzwiami dostaniesz 6 baterii. Jesteś w kryjówce piratów! Uważaj na czterech piratów. Kop doły. Musi cała czwórka wpaść:wtedy wygrasz. Kop je wszędzie - i wygrana! Uważaj: baterie gasną co pół minuty, piraci są szybsi od ciebie, a musisz zdążyć! Zaś 2 baterie to pewna przegrana!
POWODZENIA!
oco hodz w tej grze
dcfghbvvgb
Jest Zarombista A jak ktos jej nielubi dostanie odemnie Bombe w ryj!!!!
Beznadzieja!!!!!!!!!!!!
kurczaki dostanę szału nie chce to badziewie wejść porażka po całej linii
no cósz ladnie wyglonda ale jest beznadziejna kurde coto za gre do dali hyba jacys pajacy
Nie lubię gier, do których potrzebne są dodatkowe programy. Raz zainstalowałem programy i nic.
do bani jest ta gra
Mi wchodzi. Ale co tu sie robi??? Prosze o wyjaśnienie
Co tu sie robi???
do dupy i tyle wam powiem!!!!!!!!!!!!!!
dajcie spokuj ona jest fajna i ja nawet wiem oco tu biega tylko jednego niewiem jak sie zmienia postacie wejc cie na tom strone i tam nawet som fszystkie gierki scooby-doo www2.warnerbros.com