not pron
Eh... dziwna ta gra... Utknęłam w 16 :( Ktos wie jak sobie z nim poradzić ?
skoro jesteś tam to powiedz jak przejść poprzednie(jestem dopiero w drugim)
piszę jeszcze raz ale przeszłem dalej i chciałem zapytać czy w czwurce trzeba użyć alfabetu morsa czy przepisać te wszystkie kteski i kropki (próbowałem tego drugiego ale nic nie dało)
Czemu ta gra nie jest po polsku <beczy>. Polacy to chyba nie umią takich gier robić....chyba że o czymś nie wiem. Niestety nie zagram w tą grę bo jest po tym cholernym języku, którego nie umiem!!!!!!
Nawet jeszcze nic nie zrobiłam =(.
Stoje pod drzwiami i gdzie mam iść?
mmm... fajna!, piekielnie dobrze odrywa od pracy ;)
GRA JEST ŚWIETNA teraz co prawda nie grałem ale kiedyś doszedłem do 14-17 (coś koło tego) levela.
ja jestem dopiero na 6 i już nie wiem co mam robić :-( Może mógłby mi ktoś pomóc?
Jak przejść 3-ci? Wie kto?
co do pierwszych dwóch
1. kliknij na drzwi. Strasznie trudny lewel!
2. kliknij GDZIEŚ NA OBRAZKU, ale nie na klamce od drzwi PRAWYM PRZYCISKIEM!!! następnie LEWYM kliknij na klamke. Pojwi się komunikat, nie wyłączaj go. na pasku stanu(ten na dole w IExplorer szary) pojawi się adres do 3-ciego levla.
Więcej - jak przejdę.
3 level:
pojawia sie migająca podpowiedź :-) wystarczy spojrzeć na adres i aby przejść dalej należy zamienić coś nagatywnego na pozytywne :P
EEEE
Ale biedny remake:D Była już kiedyś baaardzo podobna gra(tzn ta sama tylko inaczej wykonana;])
te same zagadki itp...:)
Zresztą nie mam Photoshopa, zeby robić negacje;]
w 5 trzeba podać tytuł i wykonawce czy jak?
w 4 trzeba przetłumaczyć na normalne litery i juz ;-)
Heh..nie wiem jak przejsc 2:P Hehe..pomozcie:P!!! Nie da sie nic zrobic i kutwa nic:P Dzienx narx pozdro strzałeczka:*
Niezła
TECHI patrze i patrze i cholercia nic nie widze. zamieniam tam jakies negatywne slowa na pozytywne i kupa:( taka prosba mala - moze ktos da solucje do tego??:)
ale jakie litery są w 4 levelu i gdzie je wpisać???????help!!!!
gdzie wpisać te litery w 4 levelu????
pascala na jakie litery mam to zamienić podaj wyjaśnij (nie znam alfabetu morsa)
wiecie jak dojść do 91 lvlu po prostu w linku dopisać na końcu zamiast np level 5 to level 91
oj sorki pomyłka
JAK PRZEJŚĆ 4 PROSZE O DOKŁADNĄ ODPOWIEDŹ
w 3 levelu co trza zrobic ale tak dokladnie jest w adresie false to wpisuje truth i nic matko o co chodzi blagam powiedzcie bo sie zalamie!!;(;(
błłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 3 level co wpisać??
nalezy wpisać true a nie truth a co w czwartym
No prosze pomóżcie
Dobra sram na waszą pomoc i tak znalazłem fajne forum na którym moge se z kolegami to zrobić i jestem już w dziewiątym
Oto przejście gry
lvl 1 Kliknij na drzwi
Dalsze przejście
lvl 2 Kliknij przwym przyciskiem na obrazek a potem lewym na klamkę na dole na szarym pasku explorera pojawi sie adres do levelu 3
lvl 3 W adresie strony wyraz false zamieniamy na true
lvl 4 Klikamy na złoty medal i wpisujemy nazwe uzytkownika voodoo a hasło power
lvl 5 Klikamy na czerwony przycisk na pilocie i wpisujemy uzytkownika simple a hasło songs
lvl 6 Klikamy na środek płyty winylowej i wpisujemy uzytkownika kill a hasło hours
Dalsze przejście później jak przejdę!!!!!!
No jest dalsze przejście
Poprawka do lvl 6 hasło to hour nie hours
lvl 7 W adresie wyraz tieman zamieniamy na rediar
lvl 8 Klikamy w otwór pudła rezonansowego gitary i wpisujemy uzytkownika inverted a hasło levelten
lvl 9 Klikamy na dziewiątkę i wpisujemy uzytkownika turnmeon a hasło deadman
lvl 10 Klikamy na obrączkę i wpisujemy uzytkownika grey a hasło world
lvl 11 Klikamy na żarówkę i wpisujemy uzytkownika fucking a hasło pans
lvl 12 Klikamy na dwunastkę (obojętnie którą) i wpisujemy uzytkownika remote a hasło control
RESZTA PÓŹNIEJ NIE MAM SIŁY
hmm... ja poprobuje
Matko... ze mnie to jakas ciemnota... ;|
Sprawdzalam w zrodle ale tam podpowiedzia jest tylko : He's been a bad boy ;|
Moze cos zwiazanego z pieklem? hahahaha nie wiem..
tak napewno cos z pieklem...
tytul : Lucy not in the sky
Gralem w to jakis rok temu. Na razie mam przerwe, jestem na 74 poziomie. Podawanie gotowych odpowiedzi jest glupie, bo potem trzeba korzystac z technik dojscia do rozwiazania w nastepnych poziomach. Dam wam tylko rade: zapisujcie sobie wszystkie linki, loginy i hasla do kazdego poziomu, potem sie przydadza :)
Nagytow jak jesteś taki mądry to napisz solucję. Bo ja jestem tak głupia, że nie umiem tego przejść. Ludzie co ma szary do powiedzieć? To co piernik do wiatraka. Boże ja chce to przejść!