Indiana Jones and the Sacred Fortune
INDIAnA jones pierwszY RAZ W NECIE???????????????????????????????????????????????????????
co to ma byc???????
ale gafa
a mi sie kurde nie chce załadować...... :-/ pomożecie mi troszke :D;)
Z chęcią się dowiem, co oznacza (jak przetłumaczyć) zwrot "using your surrounding"...
Dzięki... pierwsza plansza zaliczona :)
gra beznadziejna... :(( oceniam ja ponizej... minimalnej...:(((
beznadziejna gierka,strasznie nudna.Pare minut i po grze.....
jeśli ktoś to pzeszedł to niech miktoś powie co mam zrobić kiedy jestem na wielbłądzie a przedemną jekieś zwierze.
Dupa kurwa gówno jebane nawet iść tym gościem się nie da. A w huja!!!!!!
to poprostu zadjęcie z ludzikiem zrobionym na paintcie!!!!!
dobra zeszłem po kaktusie i potem
pierwszy poziom zaliczony
Przepraszam ale jak poruszać się w tej grze? i o co w tym chodz?!
Dziwna ta gra trochę głupia:(
Fajna gierka czeba tylko pokobinowac (Skonczylem cala!)!!!:D:D:D:):):)
jak przejsc drugi etap utknolem na tym znikajacym cudaku-pomozcie prosze!!!!
Ta gra się ładuje jakby chciała a nie mogła:/
eeeeeee...jak tym czymś sie steruje...niech mi ktoś pomoże...pleas!!!
ocena graczy: 29% (131 głosów)
takie gówno
gowno czy nie ale jak przejsc druga plansza??kazdy krytykuje a nic nie podpowie!!pewnie nie wiecie?
Gonia naciskasz wszedzie gdzie pojawia ci sie lapka!!! to nie jest trudne w koncu chlopak sie ruszy :)
niezabardzo ta gra
I. Zabierasz bicz, dajesz chłopaczkowi. Weź jedno drewienko krótkie i szerokie (manierka), postaw je pod kaktusem, drugie wąskie wbij w kaktus, poleci woda. Zabierz wodę w pojemniku i idź dalej.
II. Daj butelkę straznikowi, który stoi a potem go "przekonaj" żeby Ci dał swoje ubranie.. ;-)
III. Przesuń skorpiona trochę w prawo. Przesuń wielbłąda z chłopaczkiem obok dużego kamienia. Wskocz chłopaczkiem na głaz i przesuń mały kamień na nim. Wskakuj do środka.
IV. Niech to coś jak meduza wskoczy do wody. Podejdź do brzegu, przenieś się przy pomocy pejcza i pochodni na drugi brzeg. Jak to z kolcami się zmniejszy to idź dalej.
V. Meduza w dół, chłopaczek w dół. Potem przy pomocy pochodni znowu w dół i zabieraj co trzeba.
VI. Zapal oczy posągom. Zapal lampki w kształcie litery T. KONIEC!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Owacje na stojąco!!!!! ...... ;-)
Dzieki fitna bez ciebie nie dalbym rady za nic bym sie domyslil ze ten patyk mam se wsadzic w kaktus alboe ze wielbladem moge sobie machac jak choragiewka tex :)
gówno
do bani
Co ja mam zrobic w pierwszej planszy gdy zeszlam po kaktusie?:)
Rozgarnij liscie tataraku na przeciwko i kliknij na uszy lisa ktory sie tam chowa!! :-)
Super gierka bo trzeba troszeczke poglowkowac
Może mi ktos powiedzoeć, jak dać strażnikowi butelkę z wodą???
Jaki szajs! Co to za Indiana Jones! Daję 2!
Bardzo łatwa gierka
fajna gierka ale tylko z podpowiedziami:P bez nich bym chyba dostała kurwicy!:)
guwno
Nawet fajna, wystarczy troche pomyśleć ;)
Czy ktoś mi może powiedzieć jak przejść 2 planszę?
Bez pomocy Fitna bym tej gry nie przeszedł! SUPER