Dam konto Steam za klucz do Heartstona

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
22.11.2013 17:02
1
odpowiedz
zanonimizowany957210
1
Junior

Dam konto Steam za klucz do Heartstona

Witam, mam do zaoferowania konto steam za jeden dzialajacy klucz do bety Heartstona(Klucz dla regionu EU). Na koncie steam sa gry:

- Counter-Strike: Source
- Counter-Strike: Global Offensive
- Team Fortress 2 - orginał
- Call of Duty: Black Ops I
- Call of Duty: Black Ops II
- Killing Floor
- Dead Island
- Super Monday Night Combat
- Brink
- Sniper: Ghost Warrior
- Fotball Manager 2009 - stare ale dlatego że stare konto ale napisałem smiley.gif
- DOta 2

I jeszcze pare gierek przypisanych do tych wazniejszych w stylu Day of Defeat albo Half Life ale to te wazniejsze wymienilem :) chetnych lub chetnego zapraszam na maila: [email protected]
Nie gram juz na steam w te gry a chetnie bym pogral juz Heartstona a nie chce mi sie czekac miesiac na Open Bete, wiec jak ktos chce tego steama to zapraszam.

22.11.2013 17:03
2
odpowiedz
Inolkath_NPC
69
Legend

nvm

22.11.2013 17:14
Serek55
3
odpowiedz
Serek55
90
Sercio

Jacy ludzie są niecierpliwi, gotów oddać całe konto z całkiem fajnymi grami za jedną małą karciankę.

22.11.2013 17:24
4
odpowiedz
zanonimizowany957210
1
Junior

jak nie gram na steamie to po co mi ? a przez to mogę wcześniej dostać karciankę jak ktoś będzie zainteresowany

22.11.2013 17:52
MichałPolak
5
odpowiedz
MichałPolak
105
Generał

Ja nie jestem zainteresowany ale stary nie oddawaj takiego konta masa świetnych gier a nóż kiedyś będziesz chciał se do nich wrócić.

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl