Daję dysk zewnętrzny Toshiba StorE Alu2 2.5 320gb :)
Witam.
Na mojej stronie z faktami i ciekawostkami, http://www.epic-fact.pl , którą cześć z was już oceniała w moim poprzednim wątku, uruchomiłem prosty konkurs :) Zachęcam do wzięcia udziału, bo zwycięzcy funduję ww. dysk zewnętrzny o wartości 250 zł. Zapraszam do udziału i jak zwykle proszę o komentarze na temat strony :)
Pozdrawiam!
Jak tam strona? Rozwija się zgodnie z oczekiwaniami?
W konkursie niestety nie zauczestniczę, bo nie mam FB.
"Naukowcy z Edynburgu opracowali sposób wytwarzania diamentów z masła orzechowego."
to jest fake. Było w pogromcach mitów :P
CTRL85 -> thx, wyrzucone :)
Sizalus -> fajnie jak widać :) Ale rozwija się powoli, bo niestety teraz nie mam internetu i nie mam czasu reklamować, wykupiłem tylko reklamę na jakiejś stronie. Niestety jestem niecierpliwy i chciałbym dużo i szybko :P
Ja się wziąłem do roboty. Wyszukuję najciekawsze fakty z google i wrzucam, bo dysk by mi się przydał :D
Największa pizza na świecie znajdująca się w Księdze Rekordów Giunessa została upieczona została prawie 20 lat temu w południowej afryce, i miała 37,4 metra średnicy
Przydało by się to poprawić.
Przepraszam. Jak mogę to poprawię, a jak nie, to pozostaje czekać na admina. Mój błąd.
Myślę, że można by było dać jakiś limit od jakiego dnia liczą się punkty, bo trochę jest nie fair, bo widzę że jest osoba która wrzuciła 120 faktów. Czyli np liczymy "lubię to" od któregoś tam dnia.
Ten co ma 120 faktów, to admin i on nie bierze udziału w konkursie :) A wg. regulaminu konkurs rozpoczął się 11.11.2011, kończy się 11.12.2011 i liczą się Lubię to z 5 najbardziej punktowanych faktów dodanych w tym okresie :)
Pizze poprawiłem :)
W jednym z faktów napisałem "pierszy" zamiast "pierwszy" Nie twierdzę że admini by tego nie zauważyli, ale piszę, że zjadłem literę, a nie przez to że nie umiem pisać ;)