Właśnie który omija poziomowanie przedmiotów?
Jak coś to ten mod jest outdated.
Zniknęła tylko ikonka (w grze) ,że wymagany jest taki poziom do np toporu ale dalej jest zablokowany
Nie chce mi się już któryś raz tłumaczyć jak to się robi, sprawdź sobie na YT, albo na golu (jest gdzieś poradnik "Jak instalować mody do Wiedźmina"). Ewentualnie może jakiś golowicz pomoże.
Ja już mam w foledrze mods inne mody i one działają
Tu nie chodzi o samo wgranie moda: "However, you will need to merge the mod in order to actually equip that said item."
Najważniejszy mod do Wiedźmina 3, dzięki któremu rozgrywka choć trochę jest poprawiona, a eksploracja świata gry ma większy sens i staje się znośniejsza niż w wersji, którą wypuścili twórcy.
"Będziesz jednak musiał scalić mod, aby faktycznie wyposażyć ten przedmiot" tłumaczenie google .Czyli co muszę faktycznie zrobić by ten mod zadziałał?
Tutaj masz instrukcję: https://www.gry-online.pl/poradniki/wiedzmin-3-dziki-gon/&PART=43257
Pomiń tylko ten krok:"W programie Nexus Mod Manager aktywuj mody, które chcesz używać."
Ten plik który mi się tworzy "Merget" w mods powoduje ,że nie mogę uruchomić wiedzmina 3.Dopiero jak go usunę to wtedy się uruchamia
Te czerwone nie chcą się naprawić.Co mam zrobić?Bo nie chce kasować tych rezultatów tego programu
Dawko062 Co ten mod Enhanced Edition zmienia?Bo słabo u mnie z angielskim.I czy może być kompatybilny z innymi modami?
Tutaj o nim pisałem: https://www.gry-online.pl/forum/wiedzmin-3-jakie-mody/z8e2c185
Zainstlowałem tego moda i nie wiem na razie jak się walczy podpowiesz Dawko na co zwracać uwagę podczas walki?
Skasowałem bo nie przypadł mi do gustu.Usuwa możliwość zwodów w walce zostawia tylko odskoki itp
Przecież można robić zarówno krótkie uniki jak i długie.
Obstawiam, że większość modów które masz w folderze "mods" jest już zawarta w samym EE i pewnie występują konflikty przez co nie działa Ci on tak jak powinien (zresztą pisałem o tym w wyżej podanym linku). Do tego trzeba zacząć grę od początku (nie można wczytać zapisu sprzed wgrania moda - o tym też pisałem). Ale to nie ma znaczenia, jeśli to jest Twoja pierwsza styczność z Wiedźminem, bądź nie lubisz wyzwań to graj bez niego. Też będzie dobrze :)
Naciskam klawisze (strzałki) pierwotnie odpowiedzialne za te zwody (czy jak je nazwać krókie uniki) i nie działają
Strzałkami robisz uniki? Domyślnie krótki jest pod altem a długi pod spacją. Jeśli ustawiłeś coś inaczej, to musisz to zrobić ponownie, mod zmienia całkowicie sterowanie.
Co do tej minimapy to dochodzi sporo nowych opcji w menu i tam możesz sobie poustawiać wszystko jak Ci pasuje.
Lubię wyzwania.Mógłbybyś mi poproście wytłumaczyć jak wygląda walka i którymi klawiszami się walczy(długi,krótki cios).Bo tam niestety klawiszologia (w menu) zmieniła na angielską.
Tutaj jest spolszczenie do tego moda: https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2955
Zacznij sobie grę od nowa, tam masz mnóstwo tutoriali, które wszystko wyjaśniają.
Tak, w tej arenie samouczkowej gdzie trenujesz z Ciri.
Jeszcze raz zapytam "W tym modzie znika minimapa w rozgrywce?Bo mi znikła" bo jeżeli tak to se odpuszcze tego moda
Nie, nie znika. W opcjach możesz sobie to zmienić.
Dawko062 mam problem w walce a mianowicie nie ma automatycznego dostosowania do odległości przeciwnika i co za tym idzie ciągle uderzam w powietrze mieczem.
Chodzi o to ,że w ogóle nie doskakuje do przeciwnika.Można to jakoś zmienić?
Coś tam w opcjach pogrzebałem i doskakuje ale trzeba wcześniej mieć nacelowanego przeciwnika (przycisk Z) Jak zrobić by nie trzeba było mieć wciśniętego Z?
Też jest gdzieś w opcjach autonakierowanie czy coś takiego, nie powiem Ci dokładnie gdzie to jest, bo nawet nie mam teraz Wiedźmina na PC.
A nie doskakuje, bo mod wprowadza parę ulepszeń do systemu walki, domyślnie jest tak, że wciskając jakiś tam klawisz masz krótki atak, inny to średni i jeszcze inny to daleki.
Celowanie/rzucanie - nakierowanie kamery To to ? Bo było włączone
Pojawił się problem taki ,że dostałem łupnia na pieści o teraz postać chodzi podkulona taka.Jem ale to nic nie daje.Co należy zrobić?
Poczekaj aż Ci się życie zregeneruje do maksa.
A co zrobić ,żeby nie znikał ten panel zdrowia,wigoru,adrenaliny?