Niedługo zamierzam kupić sobie parę gier i nie wiem czy nie kupić nowego CoD'a na XBO (głównie ze względu na tryb multi oraz zombi).
Co do ostatnich CoD'ów w które grałem, to bardzo podobał mi się Black Ops 1 (i wątek fabularny, i multi i zombi) W MW3 nie grałem, w BO2 miał IMO lepszy tryb zombi, ale gorsze multi. W dalsze CoD'y nie grałem i moje pytanie brzmi czy kupować nowego CoD'a BOIII?
Trochę przerażają mnie te skoki i te chodzenie po ścianach - nie wiem czy w ogóle ogarnę to.
Czy wy kupujecie nowego CoD'a?
Tak kupuję. Nie marudzę tylko gram, nie interesuje mnie opinia innych na temat tej gry. Mi się podoba. Nic mnie nie obchodzi, że przez takich jak ja nic się nie zmienia. Mam to gdzieś.
A te dziwne skoki i bieganie po ścianach były w poprzednich częściach, czy to jakaś nowość?
A jak były to uatrakcyjnia to tą grę czy staje się ona jeszcze bardziej wkurwiająca?
Dla mnie te skoki były miłym zaskoczeniem zwiększyły dynamikę rozgrywki. Jednak na nowego CODA, się nie skusze dopóki nie spadnie do 100zł.
Jak ktoś lubi futurystyczne klimaty, to pewnie będzie mu się podobać. Ja wolałbym klasyczny styl rozgrywki.
Jeśli lubisz futurystyczne czasy, to spodoba Ci się. Dla mnie już w Black Ops 2 był obfite w nowe technologie. A nie lubię takich czasów w CoDzie, ale kampania była interesująca. Poza tym, była to kontynuacja z pierwszej części, a pierwsza część była bardzo dobra, no i był Reznov. Możesz mówić i grać we wszystkie inne fpsy, ale takiej charakterystycznej postaci nie widziałem jeszcze. A wszystko miało swój początek z World At War. Też bardzo dobra cześć ;) Warto kupić BO3, ale przy takiej cenie.. Na PC jest też drogo, ale taniej niż na konsolach.
Po dłuższym zastanowieniu chyba poczekam jednak z kupnem do świąt (wtedy może będzie w jakieś promocji).
Patrzę, jak niskie ceny ma Battlefield 4 na XBO - bez dodatków 109 zł. a z dodatkami 224 zł. Może się jednak na tą grę skuszę...
Kupuj, kupuj, będziesz miał w co grać. Myślę, że Mutliplayer jak i gra dla jednego gracza powinny wciągnąć na długie godziny. Co do klimatu Sci-Fi mógłbym się przyczepić podobnie jak w Advanced Warfare, ponieważ wolę czasy jakie są w Call of Duty 1 czy Modern Warfare.