Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

czy warto kupić switch 2 ?

Forum Konsole
Odpowiedz
25.08.2026 10:27
1
odpowiedz
Hexace
0
Legionista

czy warto kupić switch 2 ?

Cześć czy warto kupić switch 2 jeśli nie zamierzam grać prawie nigdy przenośnie i zależy mi na pudełkowych wydaniach gier?

25.08.2026 10:44
Amadeoosh
2
odpowiedz
Amadeoosh
24
Generał

Jak na Switchu jest kilkanaście gier które bezwzględnie chciałbyś przejść, to warto.

Jeżeli jest kilka, to warto, tylko jeżeli pozwala na to status (nie musisz zbierać na konsolę np. pół roku) i widzisz potencjalne kontynuacje gier które nadal będą Cię interesować (i masz pewność że po przejściu tych kilku gier konsola nie będzie się kurzyła).

Jeżeli są to pojedyncze gry, to bezwzględnie nie warto.

25.08.2026 10:52
Racja
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
Racja
16
Generał

Sprawdź sobie bibliotekę gier. Na Switch jest ze 20 gierek w które warto zagrać. Ja bym kupił dla nowej zeldy która niedługo wychodzi ale czy tobie się spodoba? Nie wiem.

25.08.2026 10:58
WeCreateWorlds
3.1
odpowiedz
WeCreateWorlds
16
Konsul

Racja

pamiętajcie że na Switchach są wszystkie te Hadesy, Bindingi of Isaac czy Stardew Valley. A to duże hity.
I w takie gry - w które i tak wszyscy gramy - dużo wygodniej gra się na Switchu niż na PC albo handeldach PC.

25.08.2026 11:14
Racja
3.2
odpowiedz
Racja
16
Generał

WeCreateWorlds Zgadzam się. Ale umówmy się. W to się gra przy okazji.

25.08.2026 10:54
WeCreateWorlds
4
odpowiedz
WeCreateWorlds
16
Konsul

Dla mnie tak. Najwygodniejszy handheld z wielką bazą gier indie i AA, a ostatnio coraz częściej także AAA. I mowię to jako posiada Asusa ROG Ally X.

Doświadczenia plynące z używania Switcha są znacznie lepsze.

Forum Forum Konsole
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl