Czy w tym roku,na święta będzie to samo?
Jak sądzicie,czy w tym roku na święta znów będzie "petycja" (pod którą podpisze się dużo osóbXD) do szefostwa stacji XY, o to żeby na święta puścić "Kevin sam w domu".
Nie wiem jak wam,ale mi się trochę przejadł już ten film .
[3]A
spoiler start
no nudzi mi się,właśnie z roboty wróciłem i chciałem sobie podbić trochę range na forum :)
spoiler stop
Edit: Ale z jakiej pracy? Rozdawania ulotek? Nie podejrzewałbym nigdy dorosłego, rozgarniętego, pracującego człowieka o przejmowanie się rangą na forum.
Jakbyś nie zauważył to była dygresja :)
Ale co, liczysz, ze ktoś wyciągnie szklana kulę i wywróży CI przyszłość?
Niektórym to naprawdę się nudzi skoro mają czas na zakładanie tylu bzdurnych tematów.
Edit: Ale z jakiej pracy? Rozdawania ulotek? Nie podejrzewałbym nigdy dorosłego, rozgarniętego, pracującego człowieka o przejmowanie się rangą na forum.
Co do Kevina... szybciej by powiedzieli, że go nie puszczą. Już by o tym chuczał Internet.
Trochę dziwni są ludzie, którzy co roku chcą oglądać ten sam film. Znają już go na pamięć, a nadal wydaje im się interesujący.
Trochę dziwni są ludzie, którzy co roku chcą oglądać ten sam film. Znają już go na pamięć, a nadal wydaje im się interesujący.
Święta bez Kevina, to jak Kevin bez Świąt!
[5] -> po prostu kojarzy im się ze świętami, bo puszczają go co roku od ładnych paru lat.
Kevin stał się swoistą tradycją. Wielu się do tego nie przyzna ale tak jest. Tutaj nie chodzi o to by siadać całą rodziną przed TV i oglądać film, ale spędzając czas z rodziną przy stole rozmawiając Kevin leci w tle zamiast muzyki/kolęd budując atmosferę gwiazdki
Znają na pamięć, ale co roku znajdują się i takie osoby, które oglądają ten film po raz pierwszy. Ja mimo dobrej znajomości Kevina pewnie też chwilę na niego popatrzę.
[9]-Tak jest! Ja osobiście chciałbym, aby jeszcze moje dzieci oglądały Kevina, na co trzeba będzie poczekać jeszcze z 10-15 lat.
Troche dziwni sa ludzie, ktorzy spedzaja swieta co roku w taki sam sposob. Te same potrawy i towarzystwo a nadal wydaje sie smaczne i milo.
Oby nie.
muszę się do czegoś przyznać, nigdy nie obejrzałem Kevina :(
Dobry żart,prawie spadłem z podłogi .......
moze jeszcze powiesz że od dwóch lat zapomniałeś oddychać?
Mnie to samo dziwi co Predi2222 ;p HAHAH Kurde nie wierze,że nigdy nie obejrzałeś Kevina conic?????????Ten Film to Legendarna Legenda Legend.
Ja tam nie wiem... Jesli ja ogladam dziesiaty raz sage Piratow z Karaibow i trzydziesty Gwiezdnych Wojen, to mysle, ze ktos nadal fascynuje sie Kevinem, co rok.
[20]Tylko że Ty jak sądzę masz te filmy na dvd(?),poza tym nie spotkałem się jeszcze żeby ktoś pisał do stacji XY petycji, o puszczenie PzK czy gwiezdnych wojen.
ze ktos nadal fascynuje sie Kevinem, co rok.
Fascynacja to raczej pasuje do Gwiezdnych wojen(całkiem inna liga),Kevin to raczej jest tak dla nadania nastroju.