Czy to nie jest koleś z GOLa?
http://www.joemonster.org/filmy/37489/Zolnierz_smieje_sie_z_nerda
Czy ten ziomek co robi pompki to nie jest ziomek z redakcji GOLa?
W sumie nie wiem dlaczego tytuł "Żołnierz śmieje się z nerda", filmik jest na kanale TVgry na Youtube, a samo nagranie jest raczej sympatyczne niż prześmiewcze.
kinda gay shirt
wtf
"Wybuchający" Krzycho trafił na żołnierza który nie zna się na "kolesiostwie".
Spoko looz filmik.
Mi się nie chcą wyświetlać filmy z JM. Trzeba jakąś wtyczkę zainstalować czy co?
Pamiętam, że był wywiad z tym kolesiem na tvgry, gdzieś w okolicach premiery World at War, ale fragment z pompkami wycięli...
hmm, ale z jedną rzeczą się zgodzę, nie macie lepszego sprzętu do nagrywania, niż telefon komórkowy?
No beka beka ale ciekaw jestem ilu z was potrafi zrobić 15 pompek..No dobra chociaż 10 prawidłowych pompek klatą do ziemi...Jeden? Dwóch?
up
Nie rozumiem z czego się śmiejecie. Ja także tego nie rozumiem. Czy to aż takie śmieszne, że koleś robi pompki? Według mnie ten pan "koxu" emerytowany żołnierz to kompletny idiota.
Jakbyście znali angielski jełopy to byście zrozumieli, bo pompki są akurat najmniej śmieszną rzeczą w filmiku.
Ja tylko czekam na komentarz Krzyśka.
Przed napisaniem tego posta wyskoczyła mi na cały ekran morda Wojewódzkiego bawiącego się telefonem ;/
<-- [2]
pewnie sam to wrzucił na oficjalny kanał, a tu zaraz "zostawcie krzyśka w spokoju!!!11"