Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Czy ten produkt nie jest podróbką (amazon)?

Forum Komputery
Odpowiedz
03.07.2026 08:11
1
odpowiedz
Kyutmon_NPC
4
Centurion

Czy ten produkt nie jest podróbką (amazon)?

Karta microsd sandisk 1tb https://www.amazon.pl/gp/aw/d/B09X7CFLDF Jest podejrzenie tanio, ale sprzedającym jest amazon i podobno od końca marca nie ma już współdzielonych zapasów.

Ma ktoś z tym jakieś doświadczenie?

post wyedytowany przez Kyutmon_NPC 2026-07-03 08:52:12
04.07.2026 00:20
WolfDale
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Jeśli Amazon to raczej prawdziwa karta, a czy dziwnie tanio? Ja swoją do Switcha 1TB kupowałem chyba dwa czy trzy lata temu za podobną cenę.

04.07.2026 06:23
2.1
odpowiedz
Kyutmon_NPC
4
Centurion

WolfDale Teraz to prawie połowa ceny jest :) sprawdziłem w innych krajach i w kilku (DE i chyba NL) była podobna obniżka. Potem spojrzałem na wykres https://de.camelcamelcamel.com/product/B09X7CFLDF?context=search

Może czyszczą z tego magazyn, może to jakiś algorytm, najwyżej zwrócę. Zakładam, że jak nie mieszają rzeczy w magazynie to o podróbkę trudniej (przy sprzedającym amazon).

15.07.2026 07:29
2.2
odpowiedz
szatan
71
Generał

WolfDale Na Amazonie można trafić podróby i to czasem bardzo chamskie.

15.07.2026 06:53
3
odpowiedz
Brother85
86
Pretorianin

Spokojnie mozesz brac , jest na przecenie. Sprawdzalem na moim Amazonie niemieckim i jest w tej chwili na Angebot czyli promce

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl