Czy są jakieś przeciętne/słabe gry, które lubicie?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
26.05.2026 19:51
1
odpowiedz
draiver20
89
Pretorianin

Czy są jakieś przeciętne/słabe gry, które lubicie?

Czy są jakieś przeciętne/słabe/...dobre gry, które sprawiały Wam frajdę? Nie chodzi mi tutaj o gry uważane przez Was za wybitne, tylko o takie, które w jakiś nieokreślony sposób Was pociągały.
Nie wiem, czy można to nazwać guilty pleasure - u mnie takimi grami, pierwszymi z brzegu, są Mafia III i Dragon Age II — gry zazwyczaj uważane za przeciętne, przez niektórych za dobre/słabe/bardzo dobre itd. ;)
Obie, mimo że daleko im do wybitności, mocno mnie wciągnęły. Przy czym Mafii III nie skończyłem — darmowy weekend, który mnie pochłonął kilka lat temu, minął, a że nie mam w zwyczaju przechodzić nawet wybitnych gier drugi raz i nie kupiłem jej od razu, to do dziś leży na „kupce wstydu”.

26.05.2026 20:01
kluha666
2
odpowiedz
kluha666
189
Catch the Rainbow

Miło, że przypominasz, bo przy Mafii 3 bawiłem się wręcz wyśmienicie. Jedna z lepszych gier w które grałem. Podobnie miałem z Risenem 2 i Rage 2. Obie uważam za najlepsze części w swoich seriach.

26.05.2026 20:04
elathir
3
odpowiedz
elathir
121
Czymże jest nuda?

Gothic 3. Gra jest niby słaba, ale jakoś mnie wciąga. Mam ogólnie słabość do PB.

Cities Skylines 2 - gra ma masę wad, ale podoba mi sie koncept gry, trochę inny niż u konkurencji.

EU V - tutaj trudno jeszcze o jednoznaczną ocenę gry, bo tej największą wadą są problemy popremierowe ale potencjał tam jest głęboki, jednak jakby nie patrzeć denerwuje dużo osób. Z drugiej strony dużo osób też się podoba kierunek jaki gra obrała, trochę gorzej z wykonaniem.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl