Czy rejestrując sie na youtube trzeba podawać numer telefonu ?
Witam. Czy aktualnie jest możliwość aby rejestrując nowe konto na youtube nie podawać numeru telefonu ? Jeśli tak to jak ? Denerwująca ta inwigilacja na każdym kroku :-(
niestety trzeba podawać numery telefonów, czasami dzwonią gnoje by sprawdzić czy podaje się właściwy numer.
koksu, zaraz po zgodzeniu się z regulaminem, dzwoni telefon, i miła pani w słuchawce chce od nas potwierdzenia, czy aby na pewno chcemy się zarejestrować w ich serwisie, dlatego właśnie trzeba podać właściwy numer, w przeciwnym wypadku, ta miła pani dzwoniła by na inny numer, oczywiście są to nielegalne praktyki, ale jak narazie nic z tym nie można zrobić.;(
Co za moron jezu.
Co do autora, nie musisz, po prostu omijaj to cholerstwo jak się tylko da. Czasem przy logowaniu się na konto wyskakuje to wkurwiające okienko z prośbą aby podać numer telefonu.
Ja ani nie musiałem podawać numeru,ani nikt do mnie nie dzwonił,ani przy logowaniu nie wymagano ode mnie numeru,więc nie wiem o co chodzi :P
Musisz podać nr telefonu zeby ROJO mial do kogo dzwonic w sprawie intr do jego produkcji. Jak zadzwoni i zrobisz mu....intro to zostajesz oficjalnie wcielony do tarczownikow w stopniu "wylizywacz rojowych butów"
Mam swoje konto i kiedyś jak najbardziej nie trzeba było zadnego numeru telefonu podawać. Teraz jednek chciałem załozyć ojcu konto na youtube i strasznie zdziwiło mnie to ze koniecznie trzeba podac numer telefonu przy rejestracji ( zaznacza sie opcje czy mają wysłać sms czy zadzwonić ) i nie widze możliwości aby zarejestrowac sie nie podając numeru. Dlamnie to juz mega inwigilacja szczególnie jak ma sie telefon na obonament.
Powyklinasz teraz na Tuska . Komorowskiego i Kopacz a youtub wie dokładnie w jakim miejscu aktualnie sie znajdujesz na podtstawie telefonu. JAKAKOLWIEK ANONIMOWOŚC W INTERNECIE JUZ SIE KOŃCZY , Z TYM ZE ZAŁATWIAJĄ TO W SPRYTNY SPOSÓB.
Ps. A moze jednak jest sposób by tego numeru nie podawać ?