ntel core 2 quad 2.33 ghz
gigabyte geforce 9600 gt
Windows Vista 32-bit
4 gb ram
Czy będzie działać?
Jeśli tak to w jakiej rozdzielczości i czy będzie klatkować lub jakieś inne utrudnienia.
Myślę że tak,powinno pójść ale 100% gwarancji nie daje,a jeśli chodzi o rozdzielczość itp. to myśle że ci na średnich pójdzie chociaż tu tak jak wyżej nie jestem pewny na 100%
Bedzie pięknie działać na wysokich
Dobra ,a bez żartów.
Powaznie mówię. 3 giga ram athlon 5200+ geforce 9800gt działało mi na wysokich u Ciebie będzie tak samo sprawdz sobie główny wątek o max payne 3 optymalizacja jest super
@Wielka_Wieśniara
Ciekawe w jakiej rozdziałce?
@autor
rozdziałka to nie za wysoko, detale średnie.
spokojnie
Na takiej rozdzielczosci jaka jest odpowiednia dla 17 crt :P 1024:768 czy jakoś tak nie wiem co się tak jaracie ta rozdzialka mniejsza czy większa cały .... różnicy
Taka sama jak dx10 i 11?:)
[10] Taką sama jak 240p a 1080p na YouTube.
Właśnie między najmniejszą a największą jest znaczącą roznica a posrednie znaczenia nie maja
Witam a czy mi pójdzie na takim sprzęcie:AMD Athlon(tm) X2 2.61GHz 5200+ 3GB RAM ATi Radeon HD4650 1GB (Windows XP)
Tak tobie zadziała na 88% dlatego że w pierwszej misj cie się będzie zacinać. Muj komputer ma System: Microsoft WindowsXP Professional Wersja 2002. Komputer: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.66GHz 3,66 GHz 2 GB RAM. Karta graficzna: 1 GB. Dysk twardy: 30 GB. I mi też troszkę zacina ale nie nażekam