czy pójdzie mi Battelfiled 3
czy pójdzie mi Battelfiled 3 jak zmodernizuje kompa a chce wyposażyć go: AMD Phenom x4 955 3,2GHZ 4 GB ram GeForce GTS 450 1 GB VRAM DX 11 WIN 7 64 bit to na tym sprzęcie uruchomię ?
Uruchomić to raczej go uruchomisz, ale jak ci będzie działać, to ciężko powiedzieć. Karta nie jest raczej demonem szybkości...
Z tego co mi wiadomo to Battelfiled 3 będzie od +18 więc nie będziesz w niego mógł grać.
a skąd ty wiesz ile mam lat a może mam z 20 albo 30 i co ci do tego wiesz ile dzieci gra w gry od 18 lat. A jak bym zmienił na GTX 460
Włóż do napędu bułkę z bananem- odpali
Do podania wymagań jeszcze sporo czasu poczekaj z zakupem sprzętu bo będzie jak z doomem3:)
Kur.wa nero ty dzieciaku zasrany pierw obrażasz Battlefielda że on głupi,że buntuje on ludzi przed serią call of duty,weź idź niepełnosprawny umysłowo gówniarzu graj sobie w te call of duty,i ciągle szpanisz tym jak ty sobie komputer ulepszysz. Gówniarz cholerny.
spoiler start
Na pewno znajdzie się jakiś konfident i to zgłosi...
spoiler stop
xband14 nie jestem dzieciakiem może ty jesteś dzieciakiem xband14 te 14 to twój wiek?
Po twoich wypowiedziach można uznać że jesteś buntującym sie trzynastolatkiem albo że jesteś dorosły ale masz kisiel zamiast mózgu.
procek ok ale karta nie jest nawet srednia jak na obecne czasy gdybyś kupił np GTX 460 to jest ok
Wkurza mnie na tym forum dociekliwość/złośliwość ludzi...
Nie umiecie napisać nic konkretnego tylko się czepiacie, że nie pójdzie lub nie ma +18 (zresztą skąd o tym możecie wiedzieć? :>)
Jeżeli chodzi o pytanie czy ruszy... Z pewnością ruszy Ci na dość przyzwoitych detalach... Sądze że na high będzie potrzebne coś typu Radeon 6xxx czy Geforce GTX 460/470/480
procek i reszta jest okey tylko karta jest słaba . jeszcze się zastanowię jaką kupić