Czy MW3 ruszy na HD 3850 i Athlon 2.6?
Glownie martwie sie o procesor Athlon 2.6GHz (Barton) bo grafika powinna dac rady. Nie ma dema, a nie chce kupowac w ciemno, zeby po zakupie okazalo sie, ze nie dziala. Dodam, ze MW1 chodzilo bez problemu.
Popatrz na mój sprzęt (na dole), gram na wysokich w singla a średnio wysokich w multi. Gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana.
Mimo że to ten sam silnik co mw to jednak roznica wymagań jest. sądzę że nie ma sensu kupowac będzie ciężko na low głównie przez procesor
[2] hahaha... gra jest dobrze zooptymalizowana? battlefield 3 ma owiele lepsza grafe a nie tnie mi sie na wysokich, a w call of duty mi czasami przytnie.. daj spokoj z taka optymalizacja..
Intel Core 2 Duo T5450 , 2 g ram ,ATI Mobility Radeon HD 2400 . Windows 7.
Zauwaz, ze ja mam procesor sprzed 6 lat, a Twoj jest calkiem na czasie.
Właśnie dlatego patrz post 3
mrgiveman -> Powinno chodzić na średnich lub niskich
Tyle, że masz lepszą kartę niż [6] no i procesor 2 rdzeniowy.
ja tez mam p4 myslem ze Battlefild 3 i Mw3 musze miec koniecznie 2 rdzeniowek? czy wkoncu nie trzeba miec z 1 rdzeniowym sie nie uruchomi wole? czy uruchomi ale bedzie zenua ?
Ludzie 1 rdzeń to relikt. z takim zegarem szkoda w ogole instalację robić
Ja na full cisne mam 27~37 FPS a proca mam też do bani więc sądze że na low spokojnie ruszy
Niestety na takim procesorze jaki podalem wyzej nie da sie grac. Obraz skacze, a dzwieku w ogole nie daje rady odtwarzac (trzaski). Problem rozwiazany.
Lol przecież mowilem