Czy lepsza myszka może poprawić skilla?

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
20.01.2013 20:38
1
odpowiedz
zanonimizowany877914
9
Centurion

Czy lepsza myszka może poprawić skilla?

Czy lepsza myszka może poprawić skilla w csie? Się pytam ponieważ wczoraj rozwaliła się myszka,więc wziołem moją starą i wcale nie ogarnialem,a dzisiaj wbijam i już dobrze ale mam takie odczucie pływania myszki zwiększyłem czułość i lepiej.Co mam zrobić?

20.01.2013 20:43
X@Vier455
2
odpowiedz
X@Vier455
118
Szynszyl

Myszka, która jest bardziej dostosowana do Ciebie poprawia skilla o 200%. Ja na przykład za taką uważam A4Techa 718F a gdy w swoje ręce wziąłem na chwile "niby" lepszą mysz razera to nie potrafiłem na niej grać.

20.01.2013 20:54
Ruston
3
odpowiedz
Ruston
37
Shodan

Od kilku lat korzystam z jednej myszki, gram itd.
Bardzo się do niej przyzwyczaiłem i jakoś nie umiałbym korzystać z innej ; )
Nie wydaje mi się, aby zmiana myszki na lepszą coś zmieniła w Twojej grze.
Wręcz przeciwnie.

Radzę Ci kupić myszkę podobną kształtem i rozmiarem do Twojej starej ..
lub po prostu kupić identyczny model, taki jaki miałeś.

Ja korzystam z Logitech UltraX Optical Mouse, polecam !!

20.01.2013 20:57
4
odpowiedz
Nimreh
108
nobody

Sama w sobie nie poprawi skilla, ale na pewno poprawi wygodę grania, a co za tym idzie - może to poprawić skilla, jeżeli wybierzesz myszkę, której kształt jest dla ciebie odpowiedni.

20.01.2013 21:04
5
odpowiedz
zanonimizowany877914
9
Centurion

Jaką myszkę polecicie do modelu LXDA-099 ona była w zestawie z torbą jak kupowałem lapka i jakoś się do niej się przywiązałem

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl