Czy Kubus Puchatek to zuo?
Watek dla osob czytajacych po angielsku.
Pamietam gdy obsmiano jakas polska pania polityk za przyrownanie teletubisiow do homoseksualistow. A to, ze byli w sumie teczowi, ze wdzianka nie takie, no i ze chlopcy nosili torebki. Sporo bylo smiechu. Klip jaki powstal obiegl cala Polske, a ta z kolei byla obiektem smiechu w wielu miejscach na swiecie. Latwo bowiem glupcom przypiac latke wszystkim za wypowiedz jednego. Faktem jest, ze pani byla chyba wyzej postawiona niz dyskutanci jakich wam chcialem pokazac wiec ciezar gatunkowy jakby inny. Niemniej jednak warto byscie to zobaczyli z przyczyn humorystycznych. Takie bowiem rzeczy w wiekszosci pojawiaja sie w dziale z inetu.
Zapraszam do lektury i nie probuje nadac watkowi charakteru dyskusji. Warto jednak to rozpowszechnic:
http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=65931
Pragne dodac - watek ten nie ma byc absolutnie proba polemiki na temat religii, gdyz stalbym sie takim samym glupcem jak owa pani od Teletubisiow gdybym probowal generalizowac i klasyfikowac ludzi wierzacych, jako dyskutantom tym podobnych. Stan zacietrzewienia delikatnie nazwany folklorem wystepuje bowiem wszedzie gdzie ludzi ponosza emocje. Nic mi do tego w co kto wierzy i jak to wyznaje tak dlugo jak nie pozostaje to w konflikcie z moja wolnoscia i w granicach prawa.
Watek dla osob czytajacych po angielsku.
Dyskryminacja, podział na lepszych i gorszych, swoich i obcych i tak dalej, i tym podobnie. Chyba trzeba protestować?
Przykro mi Mirku. To amerykanskie forum, ale przeciez mozesz sprobowac google translatora.
Tu nie wytrzymalem po raz pierwszy.
So we have almost retard talking teddy bear who seem to only do two things, walking in the 100 Acre Wood, that is a forest, and eating honey.
Tutaj nie mialem juz sil sie podniesc z podlogi...
I've always been uncomfortable with the boy ("Christopher Robin") having both a boy and a girl name. This was probably the catalyst for the current demonic fascination with raising dual-gender (or even gender-free) children.
Ale nikt mi nie wmowi, ze oni tak na powaznie.
Only LORD speaks through donkeys!
Ktoś wyjaśni, nie jestem biegły w Biblii.
Przeczytałem na razie tylko pierwszy post. Taka gadanina katolików, którym trochę się przewróciło w głowach i czepiają się byle czego w imię "Pana".
[7] Sorry, nie czytałem uważnie, nazwałem ich katolikami, tak po polaczkowemu, mój błąd :P
Taka gadanina katolików, którym trochę się przewróciło w głowach i czepiają się byle czego w imię "Pana".
Baptyści nie są katolikami.
Skoro sie wam podoba to zobaczcie jeszcze jakie maja znaczenie znaczki pod nickami, poogladajcie nicki, podpisy i awatary. Poszperajcie po innych tematach. Tylko dyskretnie - nie chcemy przeciez by nam zabrali dostep.
Ps. znaczek przekreslonej dloni i piesc maja dobre znaczenia
So we have almost retard talking teddy bear who seem to only do two things, walking in the 100 Acre Wood, that is a forest, and eating honey.
:D
Takie "dogłębne" analizy można zrobić na każdy temat. Wystarczy trochę nudy i pomysłowości.
Uśmiałbym się jakby ten tekst podchwyciła jakaś gadająca głowa ze studia telewizyjnego :)
Oj, roni chyba rozwiazal problem w poscie numer 5. Kamien spadl mi z serca jesli to prawda...
Dobrze, że takie satyryczne fora jak np to istnieją. Tylko szkoda mi tych wszystkich, którzy nie chwytają sarkazmu/ironii/groteski i biorą to na poważnie. Szczególnie jeśli są to "wysoko" postawione głowy np różni politycy, czy dziennikarze w dużych (nie)komercyjnych stacjach telewizyjnych...