Czy ktoś to również zauważył?
Wiadomo, że każdy może zmieniać poglądy, ale konsekwentnym co do tego co się mówi, powinno się być.
Konkretnie mam na myśli magazyn (czy jak kto woli: gazetę) Cd - action. Jeszcze przed wydaniem Wieśka 3 skrytykowali w "Szpilach" podejście twórców do nagości w grze. Po premierze gry zaś na płycie dodali mody podkręcające to. To był pierwszy przykład. Pewien czas temu CD-action podjęło małą współpracę z Kinguinem, rozdając zniżki rabatowe do tego serwisu. Dziś natomiast w najnowszym numerze przeczytałem artykuł, który krytykował takie serwisy (bezpośrednio napisali Kinguin) oraz twierdził (i to w sumie prawda), że takie serwisy balansują na granicy prawa.
Powiem tak: uśmiechnąłem się.
No fakt nie wszystkie rzeczy są tańsze, ale większość i to jest prawda. :) Albo tam po prostu lepiej się żyje, niż w Polsce i może dlatego to tak odczuwam inaczej. W sumie jakby przeliczyć niektóre z funtów na zł, to wychodzi podobnie jak u nas, tylko tu trudniej zarabiać i w tym rzecz...
Pewien czas temu CD-action podjęło małą współpracę z Kinguinem, rozdając zniżki rabatowe do tego serwisu. Dziś natomiast w najnowszym numerze przeczytałem artykuł, który krytykował takie serwisy (bezpośrednio napisali Kinguin) oraz twierdził (i to w sumie prawda), że takie serwisy balansują na granicy prawa.
No i? Jaki stąd wniosek?
Nie chodzi o poglady tylko o pieniadze. Jak zaplacisz ile trzeba, to na lamach cda napisza, ze na saharze panuja mrozy. Przestaniesz placic, to zaczna pisac inaczej.

Korean z Wietnamu. ;)