Czy ktoś gra w FM 2012 na jakimś szajsie?

Forum Komputery
Odpowiedz
22.11.2011 12:52
mefsybil
1
odpowiedz
mefsybil
12
Legend

Czy ktoś gra w FM 2012 na jakimś szajsie?

No niestety, przez najbliższe tygodnie do dyspozycji mam tylko starego kompa - AMD Sempron 3000+ 1.8 GHz, 512 MB RAM, ATi Radeon 9550 128 MB. Oczywiście to żaden problem, na XP normalnie pójdzie, ale ja mam Windows 7... I tu mam pytanie, czy ktoś może jest w takiej samej sytuacji i gra w FM'a? Jeśli tak, to byłoby bardzo miło, gdyby ktoś napisał jak to wszystko działa, co zmienić w ustawieniach, by nie narzekać na tempo, zawieszanie się itd.

22.11.2011 12:57
2
odpowiedz
Erudsor_NPC
35
Generał

Co do komputera to nie jestem pewny czy pojdzie, co do ustawien to na pewno musisz zmienic rozmiar bazy danych, miec jak najmniej lig, zmienic w ustawieniach processing speed na najszybszy i miec jak najmniej pilkarzy w shortliscie.

22.11.2011 16:24
gtx295xD
😍
3
odpowiedz
gtx295xD
81
Szef Syntetycznej Mafii

Możliwe że będzie ciężko...

22.11.2011 17:46
mefsybil
4
odpowiedz
mefsybil
12
Legend

No, ustawiłem tylko jedną ligę i reakcja na kliknięcie w cokolwiek trwa minutę :D No nic, trzeba czekać do poniedziałku.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl