Witam.
Czytałem już że mapa Nuketown została wycofana z serwerów gier Black Ops II, lecz podobno na pocieszenie zostawili oni ją do gier nierankingowych. Jak można jeszcze zagrać w Nuketown 2025? Chodzi mi o Solo, bo i tak nie mam z kim grać. Proszę o instrukcje.
Taa, na pocieszenie, jasne. Każdy kto kupił preorder ZAPŁACIŁ za tę mapę (i za możliwość gry na niej, tak jak na każdej innej) i mapa musiała wrócić bo nie mieli innego wyjścia. Przecież poszli by z torbami gdyby dostali 6 milionów zwrotów na podstawie niezgodności towaru z umową.
Jeśli chcesz zagrać z obojętnie kim to wybierasz: Mecz publiczny->Bonus - tam ta mapa jest dostępna.
A jeśli masz kogoś do wspólnej gry już chcesz zagrać z botami to wybierasz: Gry Niestadardowe i również możesz zagrać na tej mapie.
Po wejściu w mecz publiczny nie mam żadnej opcji "Bonus" Daję screena. To mi wyskakuję po wybraniu meczu publicznego. Jak wejdę dalej to nie mogę zaznaczyć tej mapy.
Nuketown w multi jest teraz w zestawie map Chaos Moshpit, natomiast żeby móc grać w nią w trybie Zombie musisz mieć edycję deluxe.