Witajcie!
Od dawna myślę nad kilkoma gierkami, z którymi jestem w tyle, a ze względu na troszkę przestarzały sprzęt boję się kupić w ciemno. Jeśli chodzi o strony sprawdzające, to w praktyce zazwyczaj wychodzi to całkowicie inaczej.
Specyfikacja:
ASUS
Procesor Intel Core i5 3210M
NVIDIA GeForce GT 630M z 2GB DDR3 + zintegrowana
RAM 16GB
Wiem, że nic specjalnego ale Shadow of Mordor, AC Rogue, Watchdogs działają mi na dobrych opcjach graficznych. Niestety Skyrim: SE już gorzej, co mnie bardzo martwi :/
Zastanawiam się nad GTA 5, Far Cry 4, Fifa 17, AC Unity, BF 4, FM 17.
A może ktoś poleci jakieś ciekawe gry z tych nowszych, które by mi poszły?
Z góry dzięki i pozdrawiam!
A no i Wiedźmin 3 oczywiście, ale tutaj raczej nawet się nie łudzę...
BF 4, Far Cry 4 i GTA 5 na niskich pewnie dały by radę ale o Unity czy Wiedźminie to lepiej zapomnij. Jedyne do czego nie jestem pewien to Fifa 17 ale jak ma działać w 30fps, albo i mniej to szkoda zachodu bo z doświadczenia wiem, że to jest katorga dla oczu i nie warto się męczyć.
Dzięki! :) ehh chyba to znak czasu, że najwyższa pora na zmianę sprzętu... Tu się zgadzam, co widzę po Skyrimie SE, że nie ma co się męczyć na najniższych wymaganiach.
Wymień grafike na jakąś uzywke za 200zl i będzie działać.
Far Cry 4 chodzi, nawet dobrze ;) a byłby w stanie mi ktoś jeszcze poradzić co do Rise of the Tomb Raider? "Jedynka" była naprawdę spoko i warto by było zagrać w kontynuację...