Witam jestem nowy na forum i chcialbym zadac pytanie. Iz mieszkam w niemczech latwiej jest mi Grac po niemiecku :/ Lecz jestem teraz w polsce i chcialem kupic gre : Plante vs Zombies garden warfare i niewiem czy bedzie oto dzialac u mnie po niemiecku . dziekuje za odp. mój Nick na PSN To VirTheSarge
spolszczona nie jest.
Niemiecki jest jezykiem ktory jest (prawie) w kazdej grze nie wazne z jakiego kraju ja kupisz (no, chyba ze z azji lub z afryki xD). Jest to jednak polska, wiec bez problemu Ci pojdzie po Niemiecku.
a cyz wiecie gdzie owa gre plant vs Zombies garden warfare w okolicach jeleniej gory zdobede? czy NP w empiku?
Najlepsza opcja Empik. Moze jeszcze Media Markt. Ja tam zawsze kupowalem gry podczas pobytu w polsce.
tez Tak pomyslalem ale nie moge sie dodzwonic do nich w celu sprawdzenia . i nie Wien czy warto mi jechac :/ nie masz. moze jakis informacji? bylbym wdzieczny.
Polskiego się ucz, kto Ty jesteś? Polak?
@blekoren Dziekuje ci straszne za ta pomocna uwage , a tak wgl co masz do mnie i do mojego jezyka? mam 24h na dobe do czynienia z jezykiem niemieckim . do tego jescze mam umiec frNcuski polski i angielski a wiec masz jakis problem? dowidzenia :)