Człowiek z blizną vs Zapach kobiety - który lepszy?

Forum inne
Odpowiedz
07.01.2013 15:25
1
odpowiedz
zanonimizowany885577
1
Legionista

Człowiek z blizną vs Zapach kobiety - który lepszy?

Właśnie, który lepszy? :) Kupuję paczkę filmów na allegro i żeby zmieścić się w tańszej wysyłce mogę wybrać tylko jeden z nich, ale nie wiem który lepszy :)

Najbardziej lubię dobre i "piękne" dramaty, które dają coś człowiekowi, moje ulubione filmy to Forrest Gump, Człowiek bez twarzy, Skazani na Shawshank, Braveheart, może ktoś po tych tytułach mógłby się domyślić który z tych dwóch bardzie by mi pasował. Ojciec chrzestny to też świetny film, doskonały pod kwestią wykonania, klimatu, ale brakuje mu tej "duszy", troszkę mnie dołuje.

07.01.2013 15:33
2
odpowiedz
minarel
38
Generał

Myślę, że Zapach kobiety bardziej Ci przypasuje.

07.01.2013 15:33
3
odpowiedz
Tiosgath_NPC
43
Generał

przeczytalem zapach bielizny kobiety :)

07.01.2013 15:36
.:Jj:.
4
odpowiedz
.:Jj:.
147
    ENNIO MORRICONE    

Też dobra rzecz.

07.01.2013 15:36
5
odpowiedz
cipka_
26
Chorąży

Moim zdaniem lepszy jest człowiek z blizną, ale z twojego opisu wynikałoby, że ten drugi może bardziej Ci pasować.
Tak czy inaczej oba są świetne i co nie wybierzesz, powinieneś być zadowolony.

07.01.2013 16:01
👍
6
odpowiedz
zanonimizowany885577
1
Legionista

Git, to biorę zapach kobiety, dzięki za pomoc.

07.01.2013 17:31
Maziomir
7
odpowiedz
Maziomir
39
Senator

W mojej opinii to błąd, nawet ciężko porównać te filmy obdarzając je jakimś wspólnym mianownikiem, poza głównym odtwórcą. "Człowiek z Blizną" to jeden z najlepszych filmów w historii kina gangsterskiego, a "Zapach Kobiety" poza przyjemnym oglądactwem nie pozostawił we mnie niczego na dłużej w mojej pamięci, choć to oczywiście kwestia gustu.

Jeśli lubisz tego typu filmy jak wymieniłeś zainteresuj się tymi: "Bracie gdzie jesteś?", "Lot na kukułczym gniazdem", "Rain Man"...

07.01.2013 17:33
Belert
8
odpowiedz
Belert
182
Legend

zapach kobiety

Forum Forum inne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl