Czyli polski Deus Ex, no cóż, może wypełni pustkę jaką pozostawił Mankind Divided :>
Czyli rozumiem, że nie zobaczymy żadnego zapisu z rozgrywki jak u Rockstara
No niestety poszli na łatwiznę
Bardziej martwi brak konkretniej postaci a tak powtarzali jakie to ważne żeby bohater był konkretną osobą a nie awatarem gracza.
Tak. Zawsze na E3 pojawiają się gry, których gameplay mogą zobaczyć tylko wybrane osoby (nie wiem czy każdy, czy tylko recenzenci). Oczywiście nie mogą w żaden sposób rejestrować rozgrywki (ani audio ani wideo). Po takich "pierwszych wrażenia" recenzenci piszą zapowiedź danej gry.
ja jestem ciekaw jak to będzie wyglądało:
"Cyberpunk 2077 is a first-person RPG. Open world, sprawling city, no load screens. Run and gun, cover-based gunplay. Drive in first or third person. Tons of choice, upgrades. Visually stunning."
z najnowszych wieści co mnie ucieszyło to brak skalowania leveli, OGROMNE miasto z budynkami do których mozna wchodzić, jazda różnymi pojazdami po mieście, system doświadczenia podobny do tego z Grim Dawn, że za osobne misje dostajemy XP (główne) a za poboczne dostajemy reputację co odblokowuje nowe zadania i moze nawet u frakcji jakies perki ;)
+1
mało jest dobrych RPGów w FPP, jeszcze mniej tych w klimatach sci-fi.
Dodałbym jeszcze Precursors po nieodżałowanym Deep Shadows.
Nie ogarniam czemu FPP to problem, niektórzy twórcy czy wydawcy wspominali że to dochodowy gatunek.
Ba, u wielu pecetowców na Steamie wisi Skyrim więc tym bardziej zarzut dziwny.
W skyrimie jest wybór tutaj nie ;/ Po prostu ludzie nie przepadają za FPP ja również nie, ciężko się wczuć.
Jeśli to prawda to dla mnie bomba! Wolfenstein 3D to jedna z pierwszych moich gier i od tego momentu tryb FPP jest dla mnie zawsze najlepszym rozwiązaniem.